Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Cesta von (2022) 

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

Cesta dlouhým dnem do noci (2022) (S01E01) 

Nepribehne kazdy rodic k svojmu dietatu, ked ma vyparatit nieco velmi nebezpecne, aby tomu zabranil? To je predsa instinkt. Kedze to bola najzakladnejsia scena, ktora vykresli dalsie smerovanie, mohli ju aspon podat uveritelnejsie, ale co uz. Vyzera to na dalsiu "vesnickovu mysterku" s rovnakymi vzormi charakterov. A tie vzdy dopadnu bud velmi, velmi zle, alebo sa podobaju ako vajce vajcu. Dam zrejme este par dielov, ci sa niecim tato odlisi, ale zatial je to len slabsi priemer. Karavanova rodinka zatial moje sympatie nema a vysinuta "sestra" bude zrejme hlavny iritujuci prvok. ()

Jak se teď věci mají (2022) (S01E02) 

Otravnost sestry-"saboterky" sa mi svojou vysinutostou potvrdila. Je zrejme, ze bracek bude dobrak a pomlci. Najlepsi obraz epizody bol jednoznacne pribeh starej Donny, kedy jedinykrat pracovala i atmosfera. Ako som predpokladal, "pestre" charaktery su nemasne/neslane, hoci svojou roznorodostou davaju tvorcom neobmedzene moznosti. Co ta nekonzistencia v zavere? Ako to, ze prcek videl "entitu" pocas dna? Ci zrejme uz jeho vidiny v sanitke nam maju naznacit, ze opat chlapec "zachrani den" nejakou svojou super-schopnostou predvidat, ci "vidiet veci"? Meh....snad to predsa len v dalsom bude drzat viac po-kope. ()

Volba (2022) (S01E03) 

Najlepsia scena epizody rozohovor knaza a serifa . "And now I'm cursing in the house of the Lord. Fucking worst?!" Co mal znamenat ten jump-scare, co nas zdrogovany prachaty "popierac" nasiel v tej zemlanke. Tu patetickost v zavere si mohli odpustit. Kvantum ludi v minulosti, sucasnosti a i v buducnosti, ak budu "mliet z posledneho", ale budu verit, ze sa so svojim blizkymi zomrelymi po smrti uvidia, volit "ine riesenie", ako to, co bolo v scenari...ach jo. Lacne...prechadzam na "rychloposuv", pretoze z tych preslapov, co si ako divak vsimam mi je blbo. Napriek tomu ma zaujima, ci tvorcovia maju predsa len nejake "plausible" zdovodnenia. Domnievam sa vsak, ze by som chcel prilis. 30% ()

Reklama

Reklama