Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kiara a Kovu, zástupcovia najmladšej generácie vládnucej levej dynastie spoznávajú, že sú jedinou nádejou na uzmierenie medzi dvoma znesvárenými kráľovstvami. Príbeh tvrdohlavej Simbovej dcéry Kiary dejovo završuje filmovú sériu o Levom kráľovi.
V Serengeti pokojne vládne mierumilovný Mufasov syn Simba. Avšak za hranicami jeho kráľovstva žije vo vyhnanstve levica Zara, družka zlého Skara a pripravuje sa na svoj krvavý návrat do Simbovej ríše. Nástrojom jej pomsty a zároveň Simbovým vrahom sa má stať jej syn Kovu. Simbova krásna dcéra Kiara, budúca dedička trónu, je veľmi tvrdohlavá. Rozhodne sa tajne ujsť z domova, aby na vlastnej koži spoznala a preskúmala prísne zakázanú Vonkajšiu krajinu – zem za hranicami Simbovej ríše. Na svojej výprave sa stretne s rozmarným Kovu, ktorý ju zachráni z plameňov a zamiluje sa do nej. Kiara a Kovu poznávajú, že len oni môžu urovnať svár medzi dvoma znepriatelenými kráľovstvami a zároveň obhájiť aj svoju lásku. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

PiperW

PiperW (hodnotenie, recenzie)

Oproti jedničce šíleně klesla kvalita jak písní tak humoru. Za mě bohužel jen jedna hvězdička

na príspevok reagoval Pertinacia

metal.storm

metal.storm (hodnotenie, recenzie)

Jednotku aj Dvojku som videla v češtine a včera (10. 4. 2012) to dávali v telke po slovensky a kúsok som zaregistrovala. Totálny humus. No keby to vidím najprv v slovenčine tak s tých troch* čo som tomu dala by to hodne kleslo ...  

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Ja som to radšej ani v slovenskom dabingu nevidel, lebo keď si videl jednotku v slovenčine, tak ma až naplo.

metal.storm

metal.storm (hodnotenie, recenzie)

Hej, hudba je perfktná, emócie sú predsalen v jednotke lepšie.

Ale mne hrozne vadí slovenský dabing. Ten sa vôbec nepodaril, zato český je skvelý.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Film slabší ako jednotka, to je fakt! Ale myšlienku má výbornú... a preto ho uznávam. Okrem toho... hudba sa podarila! ;)

Reklama

Reklama