Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (114)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

There's Someone Inside Your House síce nie je dobrým hororom a už vôbec nie dobrým filmom, ale nie je ani nijak extrémne zlý, vlastne je v rámci možností celkom fajn a určite nikoho neurazí (pokiaľ samozrejme nie ste ortodoxný rasista alebo xenofób, ktorému vadí čoby len jedna čierna alebo queer postava). V porovnaní s inými horormi je to technicky vcelku zručne natočené, má to jasne stanovený smer, ktorým sa to bude uberať, a celkom rýchlo to odsýpa. To viacmenej dostanete, keď sa na film pôjdete pozerať bez väčších očakávaní a predsudkov. Inak to má samozrejme nemálo chýb, bez ktorých by film mohol dopadnúť oveľa lepšie (napríklad úplne zbytočná linka o minulosti hlavnej hrdinky, časté nezmyselné chovanie postáv, alebo strašne blbo zostrihaná scéna v kostole) a motív vraha na konci vyznie strašne pateticky (posledná zhruba polhodina je celkovo celkom chabá), ale taktiež to má aj svoje svetlé momenty (mne sa napríklad strašne páčila tá pohodová romantická scéna na kukuričnom poli a sem tam aj hudba) a vôbec, nie je to až tak zlý film. Samozrejme je to jeden z tých filmov, na ktoré za dva dni zabudnete a nevzbudí vo vás žiadny extra dojem, ale aspoň to neurazí, nenaserie ani neublíži, pretože skôr než hrozný je ten film proste len podpriemerný. Dve hviezdy. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Netflix “vypustil” kolekciu priemerno podpriemerných počinov, aby dal všetkým najavo, že aj on robí chyby ;) pričom táto slašerovina pre 15 ročných je tiež pekná kokotina pre nenáročných. Na druhú stranu, sledovanie samotného počinu ma nijak nerušilo a vôbec som ho nevnímal ako nejakú tragickú skúsenosť. Život nám skrátka prináša okamihy, kedy sa musíme zmieriť aj s tým málom čo nám ponúka :) Kokos. Ale aký som citlivý :D A to tu divák na žiadnu oroginalitu v podobe mordovačiek teda nenarazí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Netflix se tasí s dalším hororem (z produkce Jamese Wana) a tentokrát se jedná o Slasher. Tenhle kousek není vyloženě špatný a vlastně ani neurazí fanoušky žánru. Máme tady klasickou hru na vraha, kde na střední škole někdo vybíjí studenty a ukazuje jejich skrytá tajemství. Plusem je rozhodně inovativní maska samotného zabijáka, který si nasadí masku obličeje dané oběti. Tady ale s novinkami končíme. Vražd je celkem pomálu a ačkoliv jsou příjemně krvavé, není to nic co by někoho zvedlo ze židle. Uhádnout samotného vraha není nic těžkého a já tušil už od 20. minuty, kdo to nejspíš bude. Casting je relativně v pohodě a finále mohlo být víc intenzivnější. Podtrženo sečteno, jedná se o solidní žánrovku, kde se dočkáme trochu krve, menšího bodycountu, průměrně sympatických postav naroubené na úplně klasický příběh. Kdyby bylo aspoň více mrtvých, určitě bych se nezlobil. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Štandardný tínedžerksý slasher od režiséra, od ktorého by ste vzhľadom na jeho tvorbu (Creep 1 – 2) čakali všetko možné, len nie štandard. Máš niekoho doma je síce super názov, ale tým by sme asi aj s pozitívami končili. Výsledok nezaujme. V dobrom, ani v zlom. Raz za čas príde so scénou (alebo s nápadom), ktorá sa mierne vymyká priemeru, ale hneď nato to zakameňuje absolútnym klišé, ktoré berie dych svojou zastaranosťou. Kasting mi pripadal nesympatický, rovnako tak postavy, ktoré herci hrali. Rozuzlenie slabé. Gore a atmosféra OK, ale žiadny zázrak. Škoda, že tvorcovia viac nevyužili poľnohospodársku výpravu. Produkcia: James Wan a Shawn Levy. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama