Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenzie (91)

Prometheus69 

všetky recenzie používateľa

Zase dojebanej překlad "nevidím zlo má smysl v tom dovětku... neslyším zlo. Takže tenhle měl nejspíš zbýrat uši! Někdo se tu moc koukal na michaela Maerse.. ale ani ten by se bez hlavy nedokázal vrátit spět.. blbost na druhou, otřesnými hereckými výkony... spíš komedie z brutálními výjevy... z pár gore... fakt nuda ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Na nočnú šichtu do márnice privážajú mŕtvoly z vyvraždeného hotela, vrátane ich masívneho kata. Pre mladú pracovníčku sa tu medzi tým pripravuje malá narodeninová párty, ktorá sa onedlho premení na veľkú nočnú moru. Jen & Sylvia Soska - ďakujem za kvalitné pokračovanie perfektného hororu, ktoré je síce iné než sa čakalo a z teritória svižnej gore vyvražďovačky sa presunulo smerom k "iba" temnej naháňačke, ale ináč ide o skvelý sequel; štýlom a nadväznosťou trochu podobný (už Flipnicom spomenutým) peckám typu "Halloween 2" či "Fritt Vilt 2". Po zoznamovačke s fajn postavami /Danielle a Kane vládnu!/ sa KubkoNaDobrúNoc prebúdza, aby bez okolkov uložil k spánku tých, čo sa mu dostanú pod ruky. Prostredie márnice je vydarené, atmosféra hustne, napätie sa prekladá funkčnými ľakačkami a celé je to fajn natočené; s audiovizuálom, ktorý tu primerane pasuje. Pre mňa je to najlepší slasher od minuloročného "Hatchet 3" – ktorý sa na csfd dočkal takého mizerného prijatia, aké zrejme čaká aj "See No Evil 2". Ale nevadí, aspoň mi to zase raz pripomenie prečo tú trápnučkú komunitu miestnych užívateľkov nemám rád. ()

Reklama

FromHell 

všetky recenzie používateľa

Sakra veľké sklamanie.Na toto som sa naozaj tešil.Obe horrorové princezničky Katharine Isabelle a Danielle Harris v jednom filme,to vraví samé za seba :) Myslel som si,že SoskaSisters po vynikajúcej American Mary ,prinesú znova niečo originálne.No nestalo sa a dopadlo to fakt biedne. 40 % ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Pokud jednička měla koule, tak z dvojky zůstala vykastrovaná čubka. Dosadit na režisérská křesla dvě ségry, co na sebe upozornily psychárnou American Mary, se ukázala jako kurevsky špatná volba. Holky nejspíš jely podle školní příručky "Jak unudit filmového diváka k smrti", protože tolik klišoidní vaty jsem ve slasheru už dlouho neviděl. Jakob se skoro až se švýcarskou přesností objeví vždycky tam, kde se objevovali zabijáci už v sedmdesátkách - za vašimi zády. Takže nezapalovat sirky, neschovávat se na hajzlu, a hlavně (!) necouvat o několik kroků zpět bez ohlížení se. Co ale na moderním vyvražďováku vážně nasere, je naprostá absence brutálnějších mordů a koziček, obzvlášť v seskupení takových kočiček. Nemá cenu se dál rozepisovat, tohle se prostě nepovedlo. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Amy je študentkou medicíny, ktorá praxuje v márnici. Po skončení služby by veľmi rada oslávila svoje narodeniny. Plán plný zábavy narúša dovoz tela Jacoba Goodnighta, brutálneho sériového vraha. Nakoľko je zábava v nedohľadne, priatelia jej pripravia prekvapenie priamo v práci. Tá sa však po krátkej chvíli mení v krutý boj o život. Jacob sa preberá zo "záhrobia" a pokračuje vo svojom krviprelievaní. Kvalita slasher snímkov sa pozná podľa prevedenia gore, originality mordovačiek či násilia. Toto je "Alpha a Omega" tohto subžánru. Tušil som, že je niečo zlé hneď od začiatku, keďže sa režisér neustále vracal k záberom z prvej časti. Neviem čo si od toho sľuboval, ale v dvojke neuvidíte okrem pribúdania mŕtvol či neustáleho jačania a pobehovania po chodbách nemocnice takmer absolútne nič (či škrtenie mám pokladať za niečo výnimočné?). Mne osobne sa jednotka páčila, no za tento výtvor by si "Simpsonovci" zaslúžil pár faciek. Nech si o mne každí myslí čo chce (!!), ale toto je zabitý potenciál pokračovania príbehu o zabijakovi s hnusným ksichtom. Pochmúrne prostredie, občasná atmosféra sú taktiež nenávratne v prdeli. Ale viete čo pribudlo?! Emocionálny prvok, v podobe dvoch súrodencov ktorý si ešte aj v čase prenasledovania vraha za chrbtom vykrikujú svoj "narušený" vzťah. Väčší pocit zadosťučinenia fanúšika hororu by divák dosiahol pri sledovaní "30 prípadov majora Zemana". Už sa teším na tie komentáre, aká že to vymakaná pecka spatrila svetlo sveta. "See no Evil 2" je prepadák jak "Nuda v Brne" - 30%. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)
  • Celý film byl natočen za 15 dní. (Polgedney)
  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)

Reklama

Reklama