Reklama

Reklama

Prežili 11.september

(TV film)
  • Francúzsko Pris au piège : Le 11/09 (viac)
všetky plagáty
Francúzsko, 2020, 54 min

Obsahy(1)

Ráno 11. septembra 2001 sa Colin, Jon a Bruno vrátili do kancelárií, v severnej veži newyorských Dvojičiek. Brian urobil to isté v južnej veži. Jay zase ukončil nočnú hasičskú šichtu a odchádza z pracoviska neďaleko Dvojičiek. Zrazu dôjde k nečakanému útoku. Dokument vám priblíži tragédiu 11.septembra očami piatich preživších a ich boja o život. (RTVS)

(viac)

Recenzie (6)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dokument ako mnoho iných s totožnou tématikou. V závere približuje takzvaný “zázrak zo štvrtého poschodia”, no pridaná hodnota “0”. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dokument má hodnotu v tej blízkosti udalosti popísanej tými, ktorí boli priamo pri tom, zažili to na vlastné oči a svojím šťastím aj úsilím aj prežili. Vyše 300 hasičov to šťastie nemalo a to je hrozná bilancia. Na druhej strane dokument prejde dôvod zrútenia sa oboch budov len tak jednou vetou v smiešnom štýle: Obe budovy boli postavené tak, aby odolali zemetraseniu aj nárazu lietadla, ale neprežili to, lebo lietadlo zničilo cez 30 pilierov... Dosť nedôveryhodné. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Pozoruhodne pusobici dokument metodou nechat lidi ruzneho veku mluvit, co se jim ten den stalo a co ztratili. Smes emoci. New York neni pro me vhodne misto byt jen pro  turisticky zivot a urcite se sem nikdy nepodivam a nedosahnu americkeho snu. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý dokument o pár preživších z 11. septembra. Film poskytuje okrem faktov a grafického zobrazenia oboch veží aj notnú dávku emócie. Druhá recenzia. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Stále je desivé vidieť tie zábery, ako sa to rúca a čo to robí na zemi. Extrém. Aj tie príbehy preživších sú zaujímavé. Nikto nespomína žiadne riadené detonácie a agentov CIA. Zase raz musím povedať, skurvení konšpirátori. 4 z 5 ()

Reklama

Reklama