Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejslavnější pekelnická sága pokračuje! Princ temnot Pinhead opět našel cestu z říše mrtvých, a chce rozpoutat na Zemi vládu pekla. Zabránit mu v tom může dívka, která ho již dvakrát porazila ale co když je opravdu mrtvá? (SPI International)

Recenzie (114)

arie 

všetky recenzie používateľa

Chabý pokus o oživenie upadajúcej slávy. Tento diel je možno o kúsok lepší, než nadhodnotená piata časť série, no i tak sa nejedná o nič viac, než o beztvarý polotovar, ktorý má s pôvodným Hellraiserom pramálo spoločné. Občasné pokusy o tajomnú atmosféru, chatrný dej, biedne herecké výkony a prekvapivo takmer nulová brutalita, k tomu si pripočítajte minimálne sa vyskytujúceho Pinheada, ktorý zostáva jedinou pripomienkou toho, že táto séria v sebe kedysi skrývala viac potenciálu, než každé druhé rutinné béčko. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Dost mozna nejslabsi dil. Co ale cekat od rezisera, kterej se jmenuje Bota. Hlavni nesympatickej hrdina se tak ruzne mota po meste, ma vidiny, v nichz vystupujou nijak zvlast sexy zensky, neni moc jasny, co se mu zda a co ne, kdo je mrtvej a kdo ne. Takle to vylozene spatne nezni, problem je, ze vysledek vypada tak, ze hlavni hrdina nekam dojde, uvidi nejakou mrtvolu a probere se nekde jinde. Zaver se sice snazi o necekanou pointu, ale ta bohuzel vyzniva dost kokotsky. Takze potesi maximalne ta troska scen s Pinheadem a Kirsty, hrdinkou predeslejch dilu. Vetsinu casu proste nuda bez atmosfery. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Trevor počas dopravnej nehody, ktorú zavinil, prišiel o svoju manželku. Utopila sa v aute, keď spadlo z mosta do rieky. Trevorovi sa podarilo zachrániť. Utrpel však ťažký úraz hlavy. Trpí čiastočnou stratou pamäti. Začne mať nepríjemné vidiny a halucinácie. Stráca zmysel pre realitu. Jeho život sa zmenil na absurdnú, desivú nočnú múru. Deje sa s ním niečo, čomu nedokáže čeliť. Šieste pokračovanie série "Hellraiser" nesie podtitul "Vyslanec pekla". Je to temná, mysteriózna, psycho krimi s výraznými horrorovými prvkami. *** ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Táto spŕška nelogických halucinogénnych sračiek azda nedávala zmysel ani samotnému scenáristovi. Snaha zopakovať koncept Inferna absolútne zlyhala. Opakovať kľúč mizerného filmu je myšlienka sama o sebe idiotská, ale ešte idiotskejšie je mať v talóne postavu Kirsty, Pinheada i celý franchise Hellraisera a nakrútiť takýto nudný triviálny nezmyselný žvást, ktorý nemá v podstate nič spoločné s predošlou sériou (taká kocka je tu iba akousi kulisou). Je len málo sérií, ktoré až tak rapídne išli do sračiek, Hellraiser ale v tejto lige bezpochyby vedie. PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Niekto chcel napodobniť geniálnu 5 časť detektívnym príbehom, ale totálne zlyhal na všetkých poliach. Réžia je tak priemerná a nevýrazná, že z toho až rozum stojí. Absolútne nevtiahne do deja, príbeh slabý staviaci iba na záverečnú pointu, žiadne krvavé nechutnosti, málo Pinheada. Zbytočné pokračovanie, ktoré nemôže uspokojiť absolútne nikoho. Ako je možné že tento režisér točí aj ďalšie dve pokračovania?! ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (6)

  • Doug Bradley osobně upravil Pinheadovy dialogy a dal mu více replik, než bylo původně ve scénáři. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (gogos)
  • Přestože se jeho podoba objevuje na plakátech k filmu, Pinhead (Doug Bradley) má na plátně méně než 5 minut času. (ČSFD)

Reklama

Reklama