Reklama

Reklama

Villa Lucia

  • Česko Villa Lucia
Trailer 1

Obsahy(1)

„Skutočná“ komédia Villa Lucia rozpráva príbeh trojice kamarátov, ktorých ešte aj po tridsiatke spája spomienka na spolužiačku zo strednej školy, Luciu Renerovú (Hana Vagnerová). Cyril (Juraj Hrčka) si po niekoľkých teatrálnych pokusoch o samovraždu kvôli Lucii lieči nervy v psychiatrickej liečebni a práve dnes sa jej chce v rámci terapie za všetko ospravedlniť. Gorazd (Michal Kubovčík) je s Luciou zasnúbený a práve dnes musí svoj vzťah pred nestabilným Cyrilom utajiť. Svätopluk (Martin Meľo) sníva o tom, že práve dnes má poslednú šancu dať starú partiu dokopy. Snaha raz a navždy urovnať nevyriešenú minulosť privedie rozhádanú trojicu až do Luciinho rodného domu, kde hrdinovia narazia na ešte väčšiu prekážku. Nestráženú starú vilu nad mestom majú totiž práve dnes v pláne vykradnúť dvaja skorumpovaní policajti – Jánoš (Vlado Černý), ktorý sa chce pred odchodom do dôchodku za každú cenu zabezpečiť „posledným džobom“, a jeho zakríknutý synovec Rudo (Tomáš Mischura), ktorý so strýkovým plánom ticho nesúhlasí. Zlodejom neochotne asistuje beznádejne poverčivý taxikár „Džeremy z Vrakune“ (Zdeněk Godla). Nastáva noc plná akcie, komických situácií a vtipných dialógov. Prežijú iba tí, ktorí držia spolu – hoci aj proti svojej vôli... Lebo „tú pravú“ môže mať iba jeden. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (43)

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Rutinní komedie o zlodějičcích a podvedech, tedy asi tak pětistá variace na Dannyho parťáky, pochopitelně okořeněná o značné množství domácího koloritu a bohužel ne moc dobrý timing na vtipy a zbytečně dlouhou stopáží. Je fakt, že film vyloženě neirituje a občas ukáže nějaký slušnější tvůrčí moment, ale jako celek to určitě není něco, co byste nutně museli vidět, a třeba omýlaný Invalida je opravdu o několik stupňů kvalitativně výše. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Slovenská trochu akční černá komedie s trochou zábavného násilí tak nějak s pocitem inspirace Guy Ritchieho a k tomu Godla v uniformě. Vlastně úplně jako Invalida (2023) , ale ten byl daleko vymakanější a vtipnější, tohle se sice hodně snažilo, ale výsledkem je spíš křeč za dvě hvězdy a tu jednu dávám za pěkný kýčovitý plakát jak z Ameriky. ()

Reklama

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

OK heist s mierne morbídnou príchuťou....problém je, že teaser sľuboval streštenú komédiu o duševne labilných zlodejoch..... no, diagnóz na hlavu tam bolo viacero, a náhodou dobre zahraných....otázka je, či toto mala byť poučná fraška o dôležitosti duševného zdravia alebo heist s detinským násilím alebo tá streštená komédia. Ak ostanem pri prvej možnosti, tak dobre. A dobre je za tri. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Černého gagy celkom vyšli a jeho ksicht mu k skorumpovanému a večne sarkasticko-nasratému policajtovi mu proste ide. Takže tu veľký plus, za to Kubovčík tu vôbec nemal čo hľadať, on vie byť vtipný, ale tu mu to napísali dosť zle. A taká Vágnerová za to nemôže, ale na čo jej platili, keď jej rolu by zvládla i brigádnička zo samoobsluhy a možno i zadarmo, veď dokopy nebola ani 5 minút. Najhoršie boli ale počítačom akože robené nehody a autobúračky, to vyznelo vyslovene smiešne až trápne, také natočí už škôlkar na mobile s programom, čo stiahne zadarmo na store. Každopádne v druhej polovici už bolo vidieť, že dochádzajú nápady a píše sa akákoľvek absurdnosť, len aby sme mali stopáž. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento film nebol nejak veľkou katastrofou v rámci žánru, ba dokonca mal zaujímavý potenciál, ktorý ale "zatĺkol" mizerný scenár a režijné prevedenie. Dalo sa z toho vyžmýkať podstatne viac a vytvoriť funkčnú bizarnú komédiu, žiaľ nevydalo. Až na dve-tri ozaj vtipné situácie som sa poväčšinu nudil. 45 % ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa odohráva aj nakrúcal v Bratislave, avšak vila samotná sa nachádza v Brne. (iMbUS)

Reklama

Reklama