Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trevante doma v Miami bojuje s návratom ku každodennému životu. Jamila rovnako pociťuje neprestajné volanie, aby hľadala Caspara. (Apple TV+)

Recenzie (8)

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No a je to jasné. Chybějící dvě linky - “černoch” a “haranti” jsou tady (tedy otravná a otravnější). První dvě (z minule) se zcela ignorují. A je to brutálně nudné. Nejvíc LOL je samozřejmě fakt, že někomu stálo za to vzít lékařsky diagnostikovanou mrtvolu a zabývat se jí natolik, že cestovala z Londýna do Paříže :D. Jako co k tomu Francouze vedlo? Potom linie “haranti”… to je myšlenkou tak vypatlané (a užvaněné), že mi to hned připomnělo epizodu s pádem autobusu do rokle (S01E03). Tohle už lepší nebude. Začínám litovat návratu. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teen dejová línia v prvej sérii mala svoje čaro, po rozpade skupiny však tvorcovia hľadajú cestičky, ako osloviť aj mladšie publikum a tak pomerne nasilu vytvárajú skupinku novú. Aspoň že majú fajn auto, ale tá malá nebude píliť nervy iba postavám, ale asi aj divákom. Pátranie po pôvode kresieb nášho vojaka z Afganistanu je predsa len zaujímavejšie. Kto sa tešil na hlbší prieskum lode, tak bude sklamaný. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To je potíž mnoha seriálů. Sledujeme několik linií, takže kontinuita občas dostává na frak. V první epě to byla jedna bezva linka o kontaktu a míň bezva povídání o indické rodině. Druhá navazuje na linku první řady s klukem, který s "nimi" mluvil. Teď pokračuje příběhem o partě dětí, která ho hledá. Druhá linka je s vojákem, který hledá odpovědi. I když to do skládačky nakonec zapadne...je to hodně utahané a nevtahující. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ked v predoslej epizode "okopirovali" "zelatinovu entitu" z vynikajucej Priepasti, co som vnimal pozitivne, v tejto sa, pre zmenu, inspirovali Stranger things a podobnymi filmami. Ked deti v puberte idu na vypravu a zachrania svet a to najmensie je samozrejme najinteligentnejsie...wtf?!.  Nebojacne opustia bezpecia svojich rodin a idu na vypravu ako Frodo. :D Inymi slovami, dalsi zo sposobov, ako si robit z divaka dobry den. Jedina linia, ktora nebola uplny shit bola ta Trevanteho, hoci tak labilny charakter v armade sa moc nevidi. Pri tomto trende bullshitneho scenaru druhu seriu ani nedopozeram. Kam sa to ubera? ()

Harmanec 

všetky recenzie používateľa

rozťahané na sto smerov, to sa bude dlho spájať, škoda toho, na začiatku to vyzeralo fajn, kvalita ide ma ukor kvantity, len nech sa vyrába, ako v sociku dpč ()

Reklama

Reklama