Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný

Recenzie (29)

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Onoho času som hral Fallout. Dej bol o niečom úplne inom, ako toto. To by až taký problém nebol. Čo ale je problém, že nevieme, kto je muž a kto žena. Lebo LPG komunita musí byť. A to nespomínam iné zhovadilosti, ktoré sa tam objavili. Palec dole.

plagát

Star Trek: Discovery - Jinaal (2024) (epizóda) 

Proste sa nedokážem preniesť cez tú agresívnu woke propagandu. Muži vypadajú ako ženy a ženy vypadajú ako muži. Navyše niektorí ani nevedia hrať. Sú tam jedine preto, lebo sú LPG komunita. Čiže už netreba talent, ale stačí byť v LPG komunite. Obávam sa aj, čo zase spravia so sľubnou zápletkou. Lebo naposledy bolo to "Big burn" obrovským trapasom. A už nespomínam ani to, že ST fans po svete robia stávky, že koľkokrát bude v tomto diely Michael plakať. Tento seriál je proste odpad a urážka ST univerza.

plagát

Vymedzený čas (2011) 

Nečakal som od toho filmu veľa, pretože je to Timberlake. Ale ten nápad. To prevedenie. Bravó. Jedno z top prekvapení pre mňa.

plagát

Halo - Cíl (2024) (epizóda) 

Konečne poriadna časť, akú si tento seriál zaslúži. Po predošlej nude poriadna akcia.

plagát

Halo - Visegrad (2024) (epizóda) 

Akciu poriadnu spraviť nevedeli. Ale agresívne nám pchať do gágora LPG komunitné srajdy to vedeli.

plagát

Halo - Svatyně (2024) (epizóda) 

Prvá séria sa mi páčila aj keď hru nepoznám a ani ma neláka. Ale táto prvá časť druhej série bola strašná nuda. Neustále som sa pozeral na hodinky a ledva som sa pri tom udržal do konca.

plagát

Mission: Impossible Odplata - Prvá časť (2023) 

Typická Mission impossible. Stále si ide to svoje. Vždy sa bije niekoľko skupín o jednu vec a neustále sa menia priatelia a nepriatelia. Niektoré akcie dosť prepálené, ale to je proste Mission impossible. Je to síce prvá časť (ani prvá časť z dvoch), ale páčilo sa mi, že nenechali na konci nejakého primitívneho "cliffhangera". Koncept nebezpečného AI mi však príde groteskný. Ja som tzv. Skynet skeptik. Žiadne AI neovládne svet, pretože je na to príliš hlúpe. Občas sa objavili vo svete články, že AI je hrozba a podobne. Ide však iba o PR a nič iného. Každým rokom je AI hlúpejšie a hlúpejšie. A to, že fašouni sa snažia AI urobiť hlúpejším ešte viac (napríklad tak, že u zakázali povedať vtipy o ženách, ale o mužoch môže) robí celé AI ešte grotesknejším. Preto každý jeden film, kde sa pojednáva o tom, že AI ovládne svet a podobne, tak beriem skôr ako grotesku. Nebyť toho, že je to Mission impossible, tak nedám 4 hviezdičky ale 3.

plagát

Sisu (2022) 

Tento film by som tak nejak prirovnal ku ruskému filmu Rudý prízrak. Ale Rudý prízrak z toho vychádza podstatne lepšie. Aj keď je tiež na taký "kowboj" štýl, je viac uveriteľný. Nie preto, lebo v Sisu majú nacisti ruský tank T 54 ktorý sa začal vyrábať až v roku 1948. Ale pre celkové spracovanie. Sisu je až príliš "fantazijný". Hlavný hrdina prežije aj výbuch atómovej bomby 2 metre od neho. Ale na odľahčenie sa dá pozrieť i s tou extrémnou brutalitou.

plagát

John Wick (2014) 

Not great not terrible. Príbeh mi prišiel tak nejak jednoduchý. Niekedy až moc. Akčné scény boli celkom v pohode a dalo sa na to dobre pozerať. Ten príbeh však sťahuje celkový priemer dole.