Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mitsuki odvedú k mimozemskej lodi v Amazonskom pralese. Aneesha s deťmi hľadá útočisko u skupiny zvanej Hnutie. (Apple TV+)

Recenzie (7)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Davy začaly chrochtat blažeností, tak jsem se rozhodl pro návrat. Název tvrdí “že se něco změnilo”. Tak uvidíme. Máme den 121. Tedy jakože 4 měsíce od invaze. Ze 4 linek (minule) sledujeme jen dvě. Japonka (zajímavá - vždycky byla takže žádná změna) a Íránská rodinka (až na půdu otravná - taky vždycky byla!). Znatelně se omezili dramaticky dlouhé umělecké záběry a občas se něco děje (tedy změna v provedení určitě). Ale že by to byla pecka, tak to tedy ani omylem. A ten LOL závěr… Proč někdo tahá mrtvolu do Francie? Ach jo. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po pomerne napaditych uvodnych dieloch prvej serie, som ju pozrel za dva dni. Bol som zvedavy, ako sa bude pribeh vyvijat dalej. Tak podme nato: .....uvodne "heroicke" vyvadzanie "potrhlej" Mitsuki, ktora ma vsetok cas sveta a s odhodlanym vyrazom v tvari "snajpi" s presnostou v hode molotovmi "emzakov" bol vyslovene hlupy....pravidlo 17-tich sekund nasej neohrozenej maminy?...stroskotana lod, o ktoru nemaju emzaci najmensi zaujem?....vojensky konvoj a profesionali s cennym "nakladom" zastavia a necheck-uju perimeter? A pritom stacila drobnost, aby dostal priestor novy charakter uveritelnejsim sposobom. Novym charakterom je aj kocka/psychologicka v tricku a hrivou vlasov....s tym sa nic nepokazi .:)  Potesil ma detail krdla vtakov, ktori pri "lodi" lietali v rovnakom obrazci ako tie v prvom dieli prvej serie. Uznavam i recyklaciu vybornej "zelatinovej entity" z vybornej Cameronovej Priepaste. Vsak nech si pomozu. No a spat je i blondacik Casp, hoci zatial v kome a s francuzskymi lekarmi. Ako otvarak ma to vsak z dovodu spominanych zjavnych a do oci bijucich hluposti sklamalo. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia si zobrali k srdcu niektoré výčitky voči prvej sérii a i keď osobne som patril skôr k tým spokojným, tak určitá revízia vlastnej vízie seriálu prospela. Dej je napínavejší, sekvencie sú lepšie nakrútené, tajomno je ešte viac tajomné. Na poriadnu prehliadku lode si ešte asi budeme musieť chvíľu počkať. Nebyť niektorých logických lapsusov, ako príliš jednoduché odzbrojenie armádneho konvoja a fakt, že postavy sú síce hladné, ale smäd nepociťujú, by som nemal problém s plným počtom. ()

ainadalkaz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi unpopular opinion, ale prvá séria bola podľa mna výborná - teda až do posledných epizód, keď si všetci uvedomili, že nedostaneme žiadne odpovede + predstavili zápletku s Casparovou schopnosťou komunikovať s mimozemšťanmi(?). Druhá séria po takmer dvojročnej pauze začína sľubne, invázia je v plnom prúde vďaka čomu seriál urobil otočku o 180* a dostáva druhý dych. Nezrovnalostí je síce stále veľa a otázok pribúda, no verím, že aspoň na niektoré dostanem počas tejto série odpoveď. ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Linka s rodinkou mě moc nebere. Putování postapo světem, různé komunity, které přežívají po svém....to už tady bylo mockrát. Nedávno v Last of us. Ale není to žádná katastrofa a bohatě to vynahrazuje linka s Micuki. Ono to vlastně (aspoň zatím) není moc originální, ale dostávám něco, co mě kdysi jako kluka při četbě sci-fi, bavilo nejvíc. Tajemství, kontakt s neznámem...hledání porozumění. Takže za mě spokojenost...pocta klasikům žánru ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama