Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trevante doma v Miami bojuje s návratom ku každodennému životu. Jamila rovnako pociťuje neprestajné volanie, aby hľadala Caspara. (Apple TV+)

Recenzie (8)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To je potíž mnoha seriálů. Sledujeme několik linií, takže kontinuita občas dostává na frak. V první epě to byla jedna bezva linka o kontaktu a míň bezva povídání o indické rodině. Druhá navazuje na linku první řady s klukem, který s "nimi" mluvil. Teď pokračuje příběhem o partě dětí, která ho hledá. Druhá linka je s vojákem, který hledá odpovědi. I když to do skládačky nakonec zapadne...je to hodně utahané a nevtahující. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teen dejová línia v prvej sérii mala svoje čaro, po rozpade skupiny však tvorcovia hľadajú cestičky, ako osloviť aj mladšie publikum a tak pomerne nasilu vytvárajú skupinku novú. Aspoň že majú fajn auto, ale tá malá nebude píliť nervy iba postavám, ale asi aj divákom. Pátranie po pôvode kresieb nášho vojaka z Afganistanu je predsa len zaujímavejšie. Kto sa tešil na hlbší prieskum lode, tak bude sklamaný. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ked v predoslej epizode "okopirovali" "zelatinovu entitu" z vynikajucej Priepasti, co som vnimal pozitivne, v tejto sa, pre zmenu, inspirovali Stranger things a podobnymi filmami. Ked deti v puberte idu na vypravu a zachrania svet a to najmensie je samozrejme najinteligentnejsie...wtf?!.  Nebojacne opustia bezpecia svojich rodin a idu na vypravu ako Frodo. :D Inymi slovami, dalsi zo sposobov, ako si robit z divaka dobry den. Jedina linia, ktora nebola uplny shit bola ta Trevanteho, hoci tak labilny charakter v armade sa moc nevidi. Pri tomto trende bullshitneho scenaru druhu seriu ani nedopozeram. Kam sa to ubera? ()

kenkaku odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No a je to jasné. Chybějící dvě linky - “černoch” a “haranti” jsou tady (tedy otravná a otravnější). První dvě (z minule) se zcela ignorují. A je to brutálně nudné. Nejvíc LOL je samozřejmě fakt, že někomu stálo za to vzít lékařsky diagnostikovanou mrtvolu a zabývat se jí natolik, že cestovala z Londýna do Paříže :D. Jako co k tomu Francouze vedlo? Potom linie “haranti”… to je myšlenkou tak vypatlané (a užvaněné), že mi to hned připomnělo epizodu s pádem autobusu do rokle (S01E03). Tohle už lepší nebude. Začínám litovat návratu. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama