Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (139)

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Hlavní hrdinka umí hezky mávat ručičkama, jako malé dítě, když se mu něco líbí, po aplikaci desinfekce. Asi jí to pálí či co, ale to je za mě asi tak všechno co předvedla. Vůbec tam není vykreslena ta její fobie, tedy strach vyjít z bytu. Je to naprostá pohodička, skoro, jako by byla na home office doma. No a k velkolepému finále se vyjadřovat vůbec nebudu, to prostě nemá smysl. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jebe? To ako vážne? Hnusná, nesympatická, povýšenecká, plochá doska s makovicou na modro chodí dve tretiny filmu po byte a krémuje si ruky, čistí zuby, krémuje si ruky, žerie, sprchuje sa, krémuje si ruky, chatuje, zapichá si, krémuje si ruky, perie, špára sa v zuboch, krémuje si ruky, robí niečo na počítači za čo berie plat, krémuje si ruky, špára sa v zuboch a ku každému sa chová ako totálna piča. Jo a odhalí vraždu. Z nahrávky z ktorej to divák počuje na prvý krát. No ona je taký expert, že sa s tým jebe pol dňa cez profi aparatúru. V momente, keď sa konečne dokope k tomu, aby vyliezla z brlohu na ulicu, začne jebať kameramanovi na hlavu. Zrejme kvalitne zapísalo LSDčko, inak si neviem vysvetliť tie epileptické orgie nahrávané zrejme ajfonom. Zlatý klinec mejdanu je zostava zrejme nájomných vrahov v podaní Large, Goméz a Indicky Clooney, ktorí by nedokázali odpratať ani smeti z koša a nie to ešte nepohodlného svedka. Záverečný fight v byte je ukážka intergalaktického kokotizmu bez štipky logiky a trápnosti, kde jediné, čo za niečo stojí je aspoň tých pár sekúnd Beastie Boys Sabotage. Za to aj ta jedna hviezda. A ak niekomu príde táto metla sexi, tak by mal vymeniť dealera, alebo vyhľadať odbornú pomoc. V opačnom prípade môže začať trtkať deviatakov na základke. Nudná, amatérsky natočená pičovina, kde najlepším kámošom bude play forward alebo skip. ()

Reklama

mata77 

všetky recenzie používateľa

Námet síce nie je originálny, bola tu ale dosť veľká šanca a možno aj očakávania, že s využitím kovidového podmazu by mohol vzniknúť celkom zaujímavý film. Nestalo sa. Nech sa tu všetci snažia, ako všemožne môžu, tento rádoby thriller bol pochovaný odfláknutým scenárom. Dejová línia je úplne plochá a chýba tu akékoľvek napätie, zvrat, či prekvapenie. Druhá polovica filmu sa potom už len zlepila do série scén, ktoré som videla v iných filmoch. Dokonca som mala miestami pocit, že počujem hudbu z Votrelca 1. ()

radekgfx 

všetky recenzie používateľa

Soderberghovský pokus o dekonstrukci genia loci doby a snad i o mnohovrstevnatou, expresivní sondu všeho filmového i nefilmového. KIMI je komplexný, inteligentný thriller odohrávajúci sa vo svete po pandémií Covid-19.“ Ano, thriller se odehrává ve světě po pandemii COVID-19. Bylo by fajn, kdyby se tvůrci kontemporálních filmů přestali schovávat za umělými, metafyzickými dekoracemi typu postarší muž s RGB klávesnicí, prvoplánově předstírající rychlé psaní, zatímco je z gauče pozorován jeho snad ještě starším rodinným příslušníkem. A ty, diváku, hádej, co je úmyslná satira, co je naše nekompetence a co vzniklo z nedostatku financí. Pokud se ti scéna zdá nedotažená, byl to náš úmyslný komentář. Ta nejvíce vznešená interpretace je vždy ta správná. Titul nejvíc cool modré techno-hlavy ale stále drží Linda Hardy a já si jdu znovu pustit nedoceněného Mannova Hackera (2015). ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Absolútne o ničom! High-tech verzia hitchcockovho Okna do dvora krížená so Soderberghovým Unsane. Vizuálny nezaujímavý, lacný thiller s od prvej do poslednej minúty predvídateľným príbehom, navyše bez jediného momentu prekvapenia, jedinej napätej scény, aj pri pomerne krátkej stopáži bez tempa alebo čohokoľvek čo by sa ten film snažilo vytiahnuť z podpriemeru. Pozerateľné len vďaka Zoë Kravitz. Inak to celé pôsobí skôr ako taká povinná jazda začinajúceho režiséra, ktorý si po škole musí natočiť nejaký ten nízkorozpočtový thriller, na ktorý si však nikto nikdy nespomenie. Nepekný pohľad pozerať na to kam to Soderbergh po tých rokoch dopracoval. Ale prekvapenie to nie je, keďže vyslovene dobrý film nenatočil už dobrých desať rokov. CELKOVO: 4/10 ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené