Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (139)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Okno do dvora (1954) sa dočkalo ďalšej verzie. Zoë Kravitz je pre mňa zatiaľ neokukanou tvárou. Keď však za rok 2022 má na svojom konte film so Soderberghom a aj nového Batmana, tak je jasné, že kariéra mení parametre. KIMI je tuctový film pohrávajúci si s myšlienkami o dlhej ruke internetových vychytávok. Bohužiaľ zápletka je pomerne dosť predvídateľná a všetky negatívne postavy pôsobia ako priveľkí amatéri. Druhý problém bola agorafóbia. V určitých momentoch Zoë neotvorí dvere svojho bytu, pretože už len myšlienkou na to dostane panický záchvat a v iných momentoch už pobehuje po meste, a na agorafóbiu si skôr už len občas spomenie. Záver nabral akčnejší rozmer, čo bolo fajn, ale vlastne zasa len podtrhol spomínaný amatérizmus zloduchov. Nevyvážené, málo premyslené, kvalitne natočené a so zaujímavou Zoë. Z posledných 10 filmov, ktoré som od Soderbergha videl, radím KIMI medzi 3 najslabšie. Spolu s Informátor! a High Flying Bird. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Tento spionazni film tahne Zoe Kravitz. Soderberg tp natocil zpusoben, ktery potesi masy. Libilo se mi, jak si dela legraci, jak lide komunikuji online. Je tu pak zajimavych myslenek, ale pribeh neni nic originalniho. Zdarile je treba zachyceno, jak bwhwm pandemie mnoho lidi citilo, jak je neviditelna rika odnasi z jejich zivotu.  Nekomu mozna muze vadit chovani hlavni postavy. ()

Reklama

gemi 

všetky recenzie používateľa

Jak je druhá půlka filmu super, tak je ta první nudná. Do poloviny to má i přes skromnou stopáž regulérně seriálové tempo. Až jsem si začal klást otázku, jestli to vůbec má nějakou dějovou linku. Má, a dokonce nosnou, jenže se k ní člověk musí pronudit. Za odměnu dostane thrillerovou pasáž, která mohla být temnější. Antagonisté vypadají (a trošku se i chovají) jako Pat a Mat. A to je škoda. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Mila amatercina a totalny povahovy prerod ku koncu filmu. Nieco na sposob Tarantinovych prekvapeni v zavere. V mensom samozrejme. Aby ste nemali prilisne ocakavania. :) "Klincovacka" nie je nebezpecna iba v Denzelovych rukach, ako tomu bolo v prvom Equalizerovi. Kvitujem vsak celkom dobre vykreslenie agorafobie a uzavretia sa. Inak to cele odsoluje drobna  modrovlasa Zoe. Nic prevratne, x-krat sfilmovane zneuzitie modernej technologie. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Minimalistickej thriller za pár korun s výbornou Zoë. Steven má podobně nenákladnejch filmů už několik. A umí je. Zpočátku dost nudná záležitost s neuvěřitelně otravnou větou. Kimi! I am here!. Postupně se to ale stejně jako hlavní hrdinka osměluje, a konec už je naprosto ok. Ne každej dokáže natočit film s rouškama v lockdownu, aby měl nějakou úroveň. 60%. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Reklama

Reklama