Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Thriller

Recenzie (50)

plagát

Desaparecer por completo (2022) 

Vcelku originálny nápad pochovalo nezáživné a ku koncu až otravné prevedenie. Nebavilo ma to , strata posledných dvoch zmyslov sa už nedala komfortne pozrieť, pôsobilo to dosť rušivo aspoň na mňa a nejaká hororová atmosféra tu už úplne absentuje. Slabučké 2*

plagát

Lowlifes (2024) 

Tu sa nebojím trošku prihodiť, bolo to krvavé, niekedy brutálne,inokedy nechutné ,keď na to došlo vtipné a nakoniec aj prekvapivé v rámci úvodu a záveru. Až som sa musel opakovane neveriacky uistiť že je to debut a dokonca z Kanady.

plagát

Vincent musí zomrieť (2023) 

Biť či zabiť? Takú otázku si kladie skoro každý okrem hlavného hrdinu, ktorý má tú smolu, že z nejakého nevysvetliteľného dôvodu po ňom ide každý ako po údenom. Konečne niečo originálne a herecky bezchybné ,koniec trošku neuspokojivý,ale sám neviem ako toto ukončiť bez toho aby sa z toho nestal ďalší zbytočný seriál , napríklad z universa TWD. Francúzi vedia,len netreba čakať ani horror ani komédiu.

plagát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Čo sa stane keď rozdelíš hovno na polovicu ? Vzniknú dve sračky. Zack dvakrát vstúpil do rovnakej špinavej rieky , lenže čo je horšie urobil som to aj ja keď som sa nepoučil a pozrel si aj keď s malou dušičkou druhú časť po hroznej jednotke. Začiatok je nekonečná žatva a keď už konečne došlo na akciu , tak vyzerala smiešne a to kvantum slow motion by mohol závidieť aj John Woo . Spomaliť nosenie a nakladanie pšenice chce teda riadny kumšt. A Sofia s účesom Ruby Rose nech sa snažila sebeviac, tak hlavnú úlohu jednoducho neutiahla.

plagát

Godzilla Minus One (2023) 

Po akčnej stránke nemám čo vytknúť , jednotlivé strety aj samotná Godzilla vyzerajú viac než dobre . Horšie je tá sociálno-povojnová omáčka , ktorá je v japonskom prevedení až otravná. Ale v porovnaní s Monsterversom sa toho duchovní otcovia chopili predsa len lepšie a obstáli so cťou.

plagát

Lovely, Dark, and Deep (2023) 

Toto aj po pretáčaní nedávalo zmysel,sorry takže za 1 aj to s prižmúreným očkom

plagát

Počatie (2024) 

Našťastie to nebolo dlhé,tak sa to dalo celkom prežiť bez ujmy na vierovyznaní . Z kláštora ale.boli už natočené lepšie kúsky,tu potešila snaživá Sydney a zopár gore scén vrátane záveru . Tých aktuálnych 52% je tak akurát.

plagát

Láska přes zeď (2024) 

Komédia to nie je ani zďaleka a romantika cez stenu tiež žiadna výhra . Od Španielov som takúto slabotu nečakal - 25%.

plagát

Di Ambang Kematian (2023) 

Pripadá mi akoby v Indonézii točili len samé horrory,"normálny" film som tuším odtiaľ ani nevidel. Každopádne toto stojí za pozretie už len kvôli solídnym creepy scénam ,ostatné ako námet,dej aj herecké výkony mi prídu na jedno kopyto, ľahko zameniteľné s inými horrormi z tohto kúta sveta a priľahlých oblastí.