Reklama

Reklama

Lovely, Dark, and Deep

  • USA Lovely, Dark, and Deep
všetky plagáty
Trailer

Hoci Lennon (Georgina Campbell) utiekla do hlbokých lesov národného parku, aby tu žila a pracovala ako rangerka, avšak strašná minulosť, pred ktorou sa schováva a chce nájsť kľud, ju naďalej prenasleduje. Avšak čo je skutočné a čo je sen? (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzerá na zdĺhavú prechádzku sympatickej rangerky po lese, neskôr z toho bude blúdenie spojené s halucináciami a problém rozlíšiť realitu. Kto sa chce ľakať duchov či vidieť brutalitu, nebude na správnej adrese. Tento horor je viac vhodný pre trpezlivejších divákov, ktorí majú v obľube atmosférické, mysteriózne a psychologické filmy. Skvelá kamera a nádherné lokácie zážitok umocňujú. Za mňa dobré, hoci mám trochu radšej o niečo dynamickejšie snímky. ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Pořádné psycho..... Tady platí všeho moc škodí. Skvělá atmosféra, strašidelný les a jakási záhada a divná lesní policistka. Co víc si přát.... Scény z lesa ala baterka versus tma byly nepříjemné. Škoda že nezůstalo u toho, poslední půlhodina byla psycho až moc a atmosféra šla do kytek. Nic není vysvětleno. Čekal jsem víc realistický konec, nestalo se.... Ale záběry z lesa a atmosféra se opravdu povedla a doufám, že nejnovější Lady horor Georginu Campbell ještě v pár hororech uvidíme, letos určitě v The Watchers.... ()

Reklama

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Zálesačka v lese, těžké trauma nese.“ Filozof nevstoupí dvakrát do stejné řeky, zkušený zálesák dvakrát do stejného medvědího lejna. Zasmušilá Lennon není ani jedno. Hned za druhým pařezem na mýtině zabloudí tak kvalitně, že už se do konce filmu nezorientuje ani ve vlastním stanu, natož v terénu či v divočině své traumatizované mysli. Rangerka ztracená v lese je ovšem pěkné faux pas. Ta bobříka odvahy za ocas nečapne, ani nevystopuje bájného drevokocůra, který kdysi odvlekl její sestřičku do špajzu v bažině. RANGERSKÉ OKÉNKO: [][] Kdo se bojí, nesmí do lesa. Ϫ̊  Kdo se sám ztrácí, nemá hledat ztracené. Ϫ̊  Kdo je kráva zapomnětlivá, má si všechno psát! Ϫ̊  Vzít náhradní tužkovky. Přibalit do báglu trauma. Ϫ̊  Roli toaleťáku a dva klacky (o jeden se dřepící ranger opírá, druhým odhání vlky). Zobnout prášky na hlavu. A nezapomenout... se bát. [][] Bohužel, o Lennon se bát nešlo, byla mi sympatická asi jako před týdnem přejetá ondatra a její bloudění bez buzoly mimo realitu mě sralo. Dtto kamera imrvére otáčená vzhůru nohama a samoúčelné „artové“ vifikundace, viz mršina laně v rakvi. Škoda, přitom prérijnímu hororovému větru jsem hvízdnul silné tři. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hoci názov môže evokovať černošské porno, ide naozaj len o halucinogénny horor. S dobrým prostredím, založený na atmosfére, menej už na reálnom strachu. O tom, že v národných parkoch sa zvyknú strácať ľudia a že sa tam neoplatí stratiť signál. Môžem potvrdiť. Kamarát šiel raz stanovať do lesa, no stratil Signal a potom si tri dni čistil zuby lopúchom. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Ranger in? Ranger out of mind! Jakože Halle Berry něco hledá, neví co a nedá pokoj, ani když to najde. Určitě v tom jede i ta šéfka rangerů, chybí jí jen na hlavě obří klobouk ve tvaru muchomůrky! Nic jsem si z toho nevzal, nic to ve mně nenechalo a jediné, co to zabilo, byl můj čas. Slow burn ano, ale nesmí do toho ohniště močit nenápaditost, protože pak to dýmí do atmosféry, nebo úplně uhasne.. ()

Zaujímavosti (4)

  • Názov filmu je prevzatý z básne Roberta Frosta "Stopping by Woods on a Snowy Evening". (Arsenal83)
  • Hlavné natáčanie prebiehalo na jeseň 2021 v Portugalsku. Teresa Sutherland vybrala túto krajinu, pretože "má veľmi podobný vzhľad ako národné parky na západnom pobreží USA". Pôvodne chcela, aby sa natáčalo v parkoch v Sequoia a Yosemite (Kalifornia). (Arsenal83)

Reklama

Reklama