Reklama

Reklama

Lovely, Dark, and Deep

  • USA Lovely, Dark, and Deep
všetky plagáty
Trailer

Hoci Lennon (Georgina Campbell) utiekla do hlbokých lesov národného parku, aby tu žila a pracovala ako rangerka, avšak strašná minulosť, pred ktorou sa schováva a chce nájsť kľud, ju naďalej prenasleduje. Avšak čo je skutočné a čo je sen? (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hoci názov môže evokovať černošské porno, ide naozaj len o halucinogénny horor. S dobrým prostredím, založený na atmosfére, menej už na reálnom strachu. O tom, že v národných parkoch sa zvyknú strácať ľudia a že sa tam neoplatí stratiť signál. Môžem potvrdiť. Kamarát šiel raz stanovať do lesa, no stratil Signal a potom si tri dni čistil zuby lopúchom. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Snahu o pochopení všelijakých podobných mindfucků jsem už dávno vzdal, k divácké spokojenosti mi stačí jen trochu temná atmoška, trochu fantasmagorický děj a jako bonus hezká příroda. A to i když příroda je portugalská a ne americká, a holčina v hlavní roli se celou dobu tváří jako kyselá prdel. Mimochodem dávno už mám taky jasno v tom, že kdybych se příště inkarnoval v severní Ámošce, chtěl bych být taky rendžr v parku, nejlíp někde na severozápadě US nebo v Kanadě. A nejlíp teda taky, kdybych radši dělal jenom denní šichty, když vidím podobný filmy. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

-Jsi skutečná?- Lennonovou, jejíž křestní jméno nějak nezaznělo, pronásleduje noční můra. V dětství si hrála se sestrou Jenny v parku. Jenže Jenny při hře zmizela a už ji nikdy nenašli. I v dospělosti si nyní rangerka Lennonová myslí, že sestra byla unesena a ona ji najde. Asi tak do poloviny ji sledujeme v krásné přírodě plnit své úkoly. Pak se všechno změní v jednu halucinaci, co nejspíš běžného diváka ubije. V jisté chvíli jsem měl pocit, že už chybí jen Freddy. Dojde kupodivu i na střeva ven, ale v tak letmém okamžiku, jako by se to ani nestalo. Nakonec se divák dočká vysvětlení, ovšem cesta k němu je hodně klikatá. Skvělá kamera a ještě lepší hudba, co vytváří neklid a tajemno a v celém filmu hraje prim. Mám pocit, že lesy vzhůru nohama se od jisté doby stávají manýrou, i když se nakonec ukázalo, proč byly použity. Čekal jsem něco trochu jiného, a byť mám divné a magorské filmy rád, ty tři hvězdy jsou tentokrát hodně ušmudlané a téměř vyhaslé. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzerá na zdĺhavú prechádzku sympatickej rangerky po lese, neskôr z toho bude blúdenie spojené s halucináciami a problém rozlíšiť realitu. Kto sa chce ľakať duchov či vidieť brutalitu, nebude na správnej adrese. Tento horor je viac vhodný pre trpezlivejších divákov, ktorí majú v obľube atmosférické, mysteriózne a psychologické filmy. Skvelá kamera a nádherné lokácie zážitok umocňujú. Za mňa dobré, hoci mám trochu radšej o niečo dynamickejšie snímky. ()

Daiker 

všetky recenzie používateľa

Pořádné psycho..... Tady platí všeho moc škodí. Skvělá atmosféra, strašidelný les a jakási záhada a divná lesní policistka. Co víc si přát.... Scény z lesa ala baterka versus tma byly nepříjemné. Škoda že nezůstalo u toho, poslední půlhodina byla psycho až moc a atmosféra šla do kytek. Nic není vysvětleno. Čekal jsem víc realistický konec, nestalo se.... Ale záběry z lesa a atmosféra se opravdu povedla a doufám, že nejnovější Lady horor Georginu Campbell ještě v pár hororech uvidíme, letos určitě v The Watchers.... ()

Zaujímavosti (4)

  • Hlavné natáčanie prebiehalo na jeseň 2021 v Portugalsku. Teresa Sutherland vybrala túto krajinu, pretože "má veľmi podobný vzhľad ako národné parky na západnom pobreží USA". Pôvodne chcela, aby sa natáčalo v parkoch v Sequoia a Yosemite (Kalifornia). (Arsenal83)
  • Názov filmu je prevzatý z básne Roberta Frosta "Stopping by Woods on a Snowy Evening". (Arsenal83)

Reklama

Reklama