Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (32)

plagát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Najvýnimočnejšie na Gentlemanoch je že ako málo sa o nich dá hovoriť. Reinterpretácia filmu pôvodným autorom neponúka v podstate nič nové, v niektorých prípadoch uberá, lebo divák si spomenie práve na lepšie spracovanie zápletiek v predchádzajúcich Ritchieho filmoch. Vzniká mozaika situácií na ktoré sa pozriete, poviete si "Á, to som videl/a!" a nič viac to vo vás nevyvolá. Giancarlo Esposito je tradične premrhaný. Vidieť obrovský prepad v režisérskom remesle od druhej epizódy. Hudobný doprovod je otravný a repetetívny už po prvej epizóde. Nie je to úplná strata času ale určite si viete nájsť niečo lepšie

plagát

Gentlemani - Mám stovky bratranců (2024) (epizóda) 

V hlase Brada Pitta: D'ya like Snatch? Niekto hovorí Snatch reminiscencie, ja to vidím ako slabšiu, menej výnimočnú verziu.

plagát

Arzenál - 50 % (2016) (epizóda) 

Je až udivujúce ako krehkí a zatupení sú ČSFD troglodyti, pokiaľ niekto čo i len navrhne krivú slabiku na ich platformičku. Snažia sa tu zo seba robiť obete, ktoré sú utláčané Veľkou filmovou Akadémiou, napriek tomu že ani jeden z profesorov nenavrhuje, zrušenie alebo uzamknutie ČSFD. Bieli cis muži proste chcú aby ich niekto utláčal... Blažejovský mimochodom trafil klinec po hlavičke s komentárom o filmovom inžinierstve, lol.

plagát

One Piece - Season 1 (2023) (séria) 

THE ONE PIECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, THE ONE PIECE IS REAAAAAAAAAAAAAAAL. Can we get much higher? so hiiigh... Pre západ spirituálny a o dosť viac maximalistický nástupca Pirátov z Karibiku.

plagát

Barbie (2023) 

Potrebovalo to viac Hari Nef...

plagát

Oppenheimer (2023) odpad!

Vrchol Nolanoveho pseudointelektualizmu, spraviť trojhodinový film ktorý vypovie tak maximálne že MAD existuje je až úctyhodné. Tak ale top mám za to že som išiel s očakávaniami do kina. Jeho hra s linearitou v tomto pôsobí už úplne nasilu, forced nonlinearity, je Nolan "vouk"? Film zachraňuje zopár scén a hlavne herci, špeciálne Bennie Safdie, Kenneth Branagh (would smash), RDJ, Alden Ehrenreich, Casey Affleck a Jason Clarke.

plagát

Rain Man (1988) odpad!

Neskutočne trápne, na polovici Hoffmanových výstupov som sa smial, čistá fraška. Najhoršie tendencie Zimmera sa preukazujú na plnej čiare v jeho dosť trápnom, pseudo artovom soundtracku. Príbeh filmu je roztiahnutý ako lyžička džemu na bochníku chleba. Variácie na "ZAMN, RAIN MAN JE ALE DIVNÝ!" omrzia veľmi rýchlo. Mimochodom, to fakt nemohli obsadiť autistu do hlavnej role? Či pracovať s reálnym autistom by bolo pre nich príliš otravné? Otrasný film, modlil som sa nech to skončí už v 45tej minúte. Ak toto bol vrchol mid-budgetových filmov tak som rád že vymizli.

plagát

Biely lotos - Season 2 (2022) (séria) 

George Orwell raz do svojho denníku napísal o tom ako umenie, ktoré ukazuje individuálov z pracujúcej triedy ako prekonávajú a prechytračujú svojich utláčateľov, je len ďalšia forma kontroly a útlaku. Presne tomu sa White vyhol v prvom White Lotus, v druhej sérii sa mu to však nepodarilo. Sociálna neschopnosť bohatých idiotov je tu zmiernená, z celého seriálu sa stáva iba obyčajná prestížna dráma oproti originálnej komédii prvej sezóny. Kým v prvej časti som sa moc nezastavil nad vyobrazením homosexuality, je čudné koľko intimity dáva seriál lesbickému vzťahu v porovnaní s gay vzťahmi. Ak chcete pozerať zostaňte iba u o dosť lepšej prvej série.

plagát

Idol (2023) (seriál) odpad!

Emocionálne, charakterovo a intelektuálne mŕtve. Na žiadnej postave vám nezáleží a nemá to zápletku. Je to zlé ale takým tým nudným spôsobom kde ani nemáte silu sa sťažovať a miesto toho sa iba zamýšľate nad tým ako ste tomu mohli obetovať 5 hodín života.