Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Fantasy
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Komédia

Recenzie (114)

plagát

Zabijakova pomsta (2022) odpad!

Že Neeson pod vedením nejakého B-čkara až C-čkara natočí kokotinu dáva zmysel, ale že ani veterán Campbell to nedokáže kvalitne podať, to už je riadne v riti.

plagát

Besnenie (2018) 

Nuž vzhľadom k tomu kto je tu tá hlavná "stár" tak som milo prekvapený. Jasné je to hovadina ale má to fajn efekty, slušné hlášky (Jasné, že vlk dokáže lietať), naozaj veľkú deštrukciu a kopu smrtí, kde niektoré sú slušne krvavé (a to je pri filmoch s PG-13 ratingom vždy veľké plus ), navyše takého krokodíla by som ako domáce zvieratko bral (ale musel by ma samozrejme poslúchať), síce sklame priestor pre Grilla ale zasek "Negan" tu má niekoľko brutus scén. 4* a som spokojný.

plagát

Denní směna (2022) 

Celá jedna hviezda ide za Adkinsa a akčnú pasáž v dome, celá druhá hviezda ide za autonaháňačku, a tretia hviezda ide za Lišiaka a Psíka. Príbehovo slabé, nedotiahnuté a čo sa týka toho zvratu, tak je tak kokotsky využitý, že hrúza. Ale pokračovanie by som si dal.

plagát

Matka (2023) odpad!

Panebože to čo toto akože do piče bolo. Ja debil sa teším na slušné akčné B-čko a na Fiennesa s Bernalom a piču juchu dostanem. Akčné scény sú krvavé a krátke a nemajú dokopy ani 15 minút, Fiennes je tam asi na 10 minút dokopy a Bernal prosím pekne má 4, áno 4 scény, pritom v jednej je na fotke a v dvoch ani nie minútu. Shitflix si ide bomby ale očividne opačným smerom.

plagát

Vyproštění (2020) 

Po setsakramentskej pauze a maratónu pár seriálov (tie ale zásadne nehodnotím, lebo sami nechce :) som sa dokopal k tomuto a veruže dobre som urobil, to je čistá esencia akčnej zábavy a síce koniec nemá až také grády vzhľadom na to, že už je aj dvojka ale kebyže to vidím vtedy keď to vyšlo, dávam standing ovation. "jednozáberovka" brutálna.

plagát

Vlk viking (2022) 

Vikingský plienitelia vo francúzsku ujebali z kláštora samotného vlkolaka a ten si teraz chodí po nórskych horách a zabíja, avšak občas kúsne tak, že obeť sa začne meniť a to sa stane aj teraz a schytá to mladá slečna, síce trvá než sa vlk objaví, keďže CGi nevyzerá najlepšie, ale ani najhoršie a krvavosť je tam tiež fajn, záver taký celkom zaujímavý a možno, že robia otvorený koniec na pokračovanie.

plagát

Svatba na odstřel (2022) 

Akčné scény celkom fajn, až an nevyužitý rating, a poteší aj jeden zvrat, ale inak je to strašná vec a tak sprosttých zlodejov, tož možno ani v paródii nenájdete.

plagát

Kráľ Artuš: Legenda o meči (2017) odpad!

Zaslúžený prepadák, akože jasné išlo o fantasy, čož beriem, že historická presnosť von oknom, úplne v pohode, ale že to bude tak dementné, tak nudné a že veškeré postavy budú tak mrdlé na hlavu, tak koniec, fakt jediné čo môžem chváliť je Hounsou, ktorý síce by nemal čo hľadať v tejto ére ale je tam dosadený decentne a jediný neotravuje, ale to je málo.

plagát

Samuraj (2003) 

Slepý dedek sa snaží pomáhať dvojici mladých gejší. A ked vytasí meč, tak je to krásna a krvavá jazda, ale mimo to okrem vtipného týpečka čo si furt roztrepáva paprče na deskoch a zvratu, že kto je vlastne ten hlavný záporák, tak nič moc, ale to jak sa na konci zjebe, tak to som sa rozrehotal jak blázon.

plagát

Temné sprisahanie (2022) odpad!

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Neeson to však urobil a zase si zahral pod režijným vedením Williamsa. No a dopadlo to rovnako na piču ako predtým.