Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Western
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Horor
  • Akčný

Recenzie (33)

plagát

Town Without Pity (1961) 

Tak opäť ďalší nárez s Kirkom! Ide o vynikajúcu súdnu drámu plnú nečakaných prekvapení a zvratov. Je to tak, vo filme sú všetci porazení, včetne Kirka...

plagát

The Scribbler (2014) 

Nádherná Katie Cassidy :) A tá atmosféra!... Toto je pecka! Dávam čistých 5 hviezd! A ku filmu sa samozrejme budem opakovane vracať!

plagát

Gilda (1946) 

Gilda v podaní Rity Hayworth bola tak neuveriteľne sexy!!!..., a keď začala tancovať a spievať "Put The Blame On Mame" tak som normálne odpadával :) Ešte, že som mal poruke víno, a kávu :) Ide o parádny Noir, ktorý som si vychutnal, ako sa patrí... A Glenn Ford bol zase výborný!

plagát

Of Human Hearts (1938) 

Nie je čo riešiť! Of Human Hearts je jeden z najkrajších filmov, čo som kedy videl! Dominuje v ňom predovšetkým vynikajúci mladý Jimmy Stewart, pričom aj ostatní herci boli super... Presne takéto filmy milujem! Scéna u prezidenta bola výborná, lebo Jimmy to už od niekoho proste počuť musel :) Nakoľko som mladý chalan (22 ročný), tak tento film mi dal jedno krásne ponaučenie do života! Som veľmi rád, lebo takýto nádherný film som už dlho nevidel!

plagát

Snadný cíl (1954) 

Neskutočne dobrý film! Fred MacMurray (je výborný herec), vo filme ako policajt, z ktorého sa neskôr stane vrah, a všetko sa mu rozpadá pred očami..., a 21 ročná kráska Kim Novak, ktorá mu zatemní mozog, a za týmto všetkým stojí práve ona... Nuž, neviem, ako by som ja dopadol, ale asi tak ako Fred... :)

plagát

Eso v rukávu (1951) 

Úžasný film po všetkých stránkach! Kirk Douglas opäť exceluje... Ja ho žeriem, a to v každom jeho filme! To bol proste King!!!

plagát

Uncertain Glory (1944) 

Nie je nič lepšie, ako stráviť príjemné popoludnie s červeným vínom, a vychutnávať si Errola Flynna! Proste to bolo hollywoodské eso!!! A to, čo Errol urobí v závere filmu..., tak za to mu patrí môj nesmierny obdiv!

plagát

Sedm květnových dní (1964) 

Výborný politický thriller, úžasné herecké duo (Lancaster - Douglas), ktorí sú u mňa jedni z najväčších hereckých hviezd!!!, a hlavne zdvíham nahor Lancastera, ktorý tu šel jak nikdy! :) Rola generála Scotta, ktorý chce rozpútať vojenský prevrat, a zmocniť sa vlády mu sadla ako uliata... Na druhej strane stojí Kirk, ktorý sa mu jeho plány snaží prekaziť...

plagát

The Fighting Seabees (1944) 

Wayne bol proste borec, a u mňa zostáva navždy jedným z najobľúbenejších hercov všetkých čias!!!

plagát

L'ultimo killer (1967) 

Veľmi pekný film! George Eastman (jeden z mojich najobľúbenejších európskych hercov) tu ukázal, že vie zahrať aj bezproblémov kladnú rolu... Nájomný killer Django v podaní Gidru Bojaniča mi tiež sedel. Záporáci s farmármi sa bijú o pozemky, a veľmi sa mi páčili scény u toho domku, kde Django učí Ramóna ako strieľať, prežiť, dáva mu rady do života, a všetko potrebné okolo toho... Veru, tak... Všetko, čo mu tam rozprával, malo hlavu a pätu, a niečo som si z toho do života ešte aj ja odniesol! :) Ozaj, a hudba ku filmu bola nádherná a úchvatná. Jedna z najlepších, čo som doteraz počul! Film je u mňa samozrejme za päť hviezd!!!... keď aj tých 5 je vlastne málo, lebo je to jeden z najlepších spaghetti westernov (ktorý trochu spadá aj do toho amerického).