Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Relácie (10)

The Colbert Report

The Colbert Report (2005)

Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen! Stephen!

The Daily Show

The Daily Show (1996)

Po viacerých pozretých častiach zvyšujem na plné hodnotenie, závidím USA, že majú aj takéto "správy" a obdivujem Jona Stewarta 1) za to, že je toľko rokov stále vtipný a neuveriteľne trefný 2) za to, že sa nebojí vykríknuť svoj názor nahlas a dokáže bez problémov poslať kadejakých kreténov do prdele (naposledy zaspieval v štýle černošského gospelu svoju frázu "go fuck yourself" revolučným moslimom).

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

Už keď minulé leto zastupoval Jona Stewarta som videl, že John Oliver zvládne viesť show aj sám, no až teraz, keď dostal svoju vlastnú, vidím, v čom je odlišná od The Daily Show - trefná je síce rovnako, ale energie a zapálenia pre vec je tu momentálne rozhodne viac!

Conan

Conan (2010)

Prvé, čo chcem povedať- Conan má teraz jednoznačne najštýlovejšie štúdio zo všetkých late night show. A druhé, čo chcem povedať- patrí k tým moderátorom, ktorý ešte nevyschli a sú stále úprimne vtipní.

Queer tým

Queer tým (2018)

Po druhej sérii zvyšujem na 5*. Táto show totiž povyšuje obyčajný žáner make-over na niečo výnimočné. Je to o akceptovaní seba samého i druhých, o vysporiadaní sa s ranami z minulosti, nájdení svojej najlepšej verzie a pomáhaní druhým. Toto je show, ktorá vám navráti vieru v ľudstvo. Slzy sú zaručené.

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Ak sa vám zdajú všetky late night show rovnaké, rozhodne musíte skúsiť Fergusona. Jednoznačne je z podobných show najoriginálnejší, či už pri rozhovoroch s hercami ("Veľa ľudí sa ma pýta, Craig, prečo sa s hosťami nerozprávaš o ich filme? Je to len preto, že mňa ich trápny film nezaujíma"), alebo pri úvodnom monológu, ktorý je sakramentsky vtipný a prirodzený (čo je pri týchto show vzácnosť). Samotný Ferguson neberie nič vážne, vyžíva sa v absurdnom humore, je charizmatický a vie si urobiť srandu zo seba tak, ako nikto.

Mezi dvěma kapradinami

Mezi dvěma kapradinami (2008)

Geniálna záležitosť- show beží na internete, takže si Zach môže dovoliť prakticky všetko a aj toho využíva. Nie je ako ostatní Talk Show moderátori (slušní, milí, vždy pripravení ponúknuť hosťovi milión komplimentov v drahom štúdiu), práve naopak; hosťa posadí na obyčajnú stoličku medzi papradím, celý čas sa mračí, mrmle si popod nos a snaží sa hosťa uraziť (alebo priviesť do úzkych) najviac, ako sa to len dá. Nie vždy sa mu to ale podarí. Najlepší diel z videných bol zatiaľ so Steveom Carellom.

Real Time with Bill Maher

Real Time with Bill Maher (2003)

Billa Mahera síce spoznávam len krátku dobu, ale vyzerá to tak, že zo všetkých podobných amerických moderátorov mi názorovo sedí najlepšie. A to hlavne vďaka jeho cynizmu a skepticizmu (aj keď sem tam mi príde arogantnejší, než by bolo treba). V porovnaní s rovnako liberálnymi The Daily Show a The Colbert Report si myslím, že Bill Maher býva najtrefnejší. Jon Stewart a Stephen Colbert vidia svet možno trošku ružovejší ako naozaj je, zato sú však (momentálne najmä Stephen Colbert) oveľa vtipnejší.

Saturday Night Live

Saturday Night Live (1975)

Keďže SNL sledujem len posledný rok a niečo, hodnotím iba súčasný stav. Ten najlepšie vystihuje citát z Family Guya: "You see, women are a lot like Saturday Night Live sketches. Lots of them are awful, some are decent, and a few are pretty good. But then there's that one--that one woman who's as amazingly perfect as "Massive Head Wound Harry."" Či už ale beží lepší, či horší skeč, SNL nemožno ubrať, že už generácie vychováva tých najlepších komikov (momentálne u mňa kraľuje Kristen Wiig) 70%