Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Dobrodružný

Zaujímavosti k filmom (27)

Hviezdna brána - Off the Grid

Hviezdna brána - Off the Grid (2006) (epizóda)

V momente, keď zmizne DHD panel na zadávanie adresy, je na jeho mieste len utlačená tráva. Takto vidieť, že tvorcovia len nachvíľu DHD panel položili na toto miesto.

S čerty nejsou žerty

S čerty nejsou žerty (1984)

V scéne, kde správca (Viktor Preiss) a kaprál (Petr Nárožný) pri úteku vyliezajú z bedne múky, vidieť ako kuchári vkladajú do hrnca sliepku aj s perím. V následnom prestrihu ju spolu kaprál a správca vyberajú už bez peria.

Únos

Únos (2017)

V jednom zábere vidieť pod billboardom zelený smetný kôš spolu s boxom na vrecká pre psie výkaly. V tom čase sa oboje ešte nepoužívali.

Žandár v New Yorku

Žandár v New Yorku (1965)

Pri nácviku poplachu a následnom nástupe má Cruchot (Louis de Funès) správne oblečenú záchrannú vestu, no v ďalšom zábere, keď sa rozpráva s Fougasseom (Jean Lefebvre) je vidieť, ako má záchrannú vestu oblečenú nesprávne, zaviazanú zvrchu cez ruky.

Zachráňte vojaka Ryana

Zachráňte vojaka Ryana (1998)

V záberoch na podvozok nemeckého tanku Tiger pri záverečných bojoch o mesto vidieť, že sa v skutočnosti nejedná o tank Tiger, pretože jeho podvozok má v skutočnosti 8 prekrývajúcich sa pojazdových kolies. V záberoch vidieť podvozok tanku s 5 neprekrývajúcimi sa pojazdovými kolesami.

Dannyho jedenástka

Dannyho jedenástka (2001)

V hotelovej izbe, kde partia ,,rieši" Dannyho (George Clooney) bývalú manželku Tess (Julia Roberts), Saul Bloom (Carl Reiner) hovorí o Tess, že je o hlavu vyššia ako Benedict (Andy Garcia). V zábere, kde obaja stoja pred obrazom, je vidieť, že Benedict je o trochu vyšší ako Tess, napriek tomu, že tá má topánky s opätkom.

Dannyho jedenástka

Dannyho jedenástka (2001)

V scéne, kde Frank Catton (Bernie Mac) kupuje dodávku, má dlho podanú ruku s predajcom. Potom mu ruku pustí a ten si ju bolestivo masíruje. V ďalšom zábere je ale vidieť, ako majú ešte podané ruky.

Orlie pierko

Orlie pierko (1971)

V scéne, kde Valér (Ivan Rajniak) a Starec (Ivan Mistrík) vezú Prašivca (Július Vašek) do Lendaku, Valér pri rýchlosti 140 km/h krúti prudko volantom naľavo a napravo. Pri tejto rýchlosti by sa to pravdepodobne nezaobišlo bez nehody.

Stratený v džungli

Stratený v džungli (2017)

Keď sa Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) nachádza v rieke po tom, čo ich raft narazil na kameň, vidieť, že rieka je čierna, kalná. V záberoch na Yossiho pod hladinou ako sa topí vidieť, že voda je čistá.

Šarlatán

Šarlatán (2020)

V scéne, kde je Jan Mikolášek (Ivan Trojan) na návšteve u Františkovej (Juraj Loj) rodiny, František hrá na husliach ľudovú pieseň "To ta Heľpa".

S tebou ma baví svet

S tebou ma baví svet (1982)

Keď Pepa (Pavel Nový) uteká cez balkón z hotelovej izby, kde bol za svojou ženou (Zdena Studenková), vychádza na balkón iba s uterákom okolo pásu a oblečením v ruke. V následnom prestrihu na balkón vidieť, ako má oblečené nohavice a košeľu.

Tuxedo

Tuxedo (2002)

V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space".

Chyť ma, ak to dokážeš

Chyť ma, ak to dokážeš (2002)

Cestou v lietadle do USA sa Carl Hanratty (Tom Hanks) pýta Franka Abagnala (Leonardo DiCaprio) ako spravil skúšky na právnika. Ten mu to chce prezradiť za dezert, ktorý má je v tácke zabalený vo fólií. V nasledujúcom prestrihu už Carl Hanratty odkusuje z dezertu bez predchádzajúceho náznaku odbalenia.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Podobne ako vo filme Čata (1986), Chris (Charlie Sheen) predstavuje vojakov vo svojej jednotke, rovnako predstavuje aj Forrest Gump (Tom Hanks) vojakov vo svojej jednotke počas pochodu džungľou.

Winnetou

Winnetou (1963)

Mesto Roswell, v ktorom sa odohráva časť deja, sa neskôr stalo známym pre tzv. Roswellský prípad. V roku 1947 boli údajne pri tomto meste nájdené trosky UFO. Oficiálne sa jednalo o zvyšky pravdepodobne meteorologického balóna.

Godzilla

Godzilla (1998)

Na videopáske je vidieť poškodenú loď na mori. No pri obhliadke lode na pobreží je vidieť, že to je iná loď s iným poškodením.

Bažanti

Bažanti (1971)

Na záhradnej slávnosti zásnub plukovníkovej dcéry skupina Turisti (Les Charlos) hrá skladbu, ktorú je možné počuť aj vo filme Blázni zo štadióna (1972) pri slávnostnom odhaľovaní sochy pod prefektom.

Reklama