Reklama

Reklama

Známy intelektuál Giovanni pracuje na štúdii pre Európsky parlament o možnostiach zlepšenia života ľudí z chudobných pomerov. Keď sa jedného dňa vráti z Bruselu, s hrôzou zistí, že jeho trinásťročná dcéra Agnese si našla priateľa. Alessio pochádza z Bastogi, jednej z najhorších štvrtí v celom Ríme. Giovanni chce urobiť všetko preto, aby mladých zaľúbencov rozdelil, aj keby mu v tom mala pomôcť Alessiova matka, rázna a hrdá Monica, ktorá si o tom, že jej syn má priateľku z úplne inej spoločenskej vrstvy, tiež nemyslí nič dobré. Veď takáto láska má asi takú šancu na prežitie, ako mačka na diaľnici. Alebo nie? (RTVS)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (5)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Komédia o rozdielnych společenských vrstvách a ako ich zblížiť. Milá, škoda, že to bolo rozdelené na dve časti s odstupom rokov. Dáva nádej na spoločný život rôznych ľudí, hoci realita je asi krutejšia a horiace autá na predmestiach veľkomiest nie sú svedkom o fungovaní a začlenovaní sa istej skupiny ľudí. Takže ak niekto hovorí, že treba rušiť stereotypy, nech najprv zhasí fakle mladíkov inžinierov. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Ano, ano, segregujeme, sme neprispôsobiví, odsudzujeme, sme netolerantní, o tom presne treba točiť filmy. Ano, ano, nechceme im pomáhať, politici všetko rozkradnú a všetky tieto hovná. To že to ale chce niekto zmeniť ale oni to nepríjmu, to tu už tak nejak nikoho netrápi. Jedna upotená len za to že to nie je tak ujačané, ako je zvykom. Inak zbytočnosť. 1 z 5 ()

Reklama

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Vtipné to bolo, dojemné to bolo. klišovité tiež. Lepšie než by ste čakali od talianskej komédie v nedeľu večer na STV1. Len sa bojím, že druhý diel to asi zazdí. ()

Vesecký 

všetky recenzie používateľa

Průměrný film, mně osobně byl bližší život periférie, byť mezi asociálními typy lidí jako byla ta dvojčata nebo kadeřník podmíněně propuštěný. Rozhodně tem vládnou lepší a hlavně bezprostřední lidské vztahy oproštěné od konvenčních zvyků plných snobismu. A tenhle film mi navíc jasně sdělil pravdu, že veškeré think-tanky jsou na nic, protože nic nevyřeší. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Ríme a Capalbio (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama