Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Osamelému čínskemu taxikárovi Jimmymu Tongovi (Jackie Chan) by celkom stačilo, keby našiel dámu, ktorá by s ním išla na rande. Je síce dobrák, ale zároveň magnet na problémy a na ženy má smolu. Keď sa mu s jeho posledným zákazníkom podarí ujsť bande zabijakov, dočká sa zaujímavej a záhadnej ponuky na novú prácu: má robiť osobného vodiča bohatému Clarkovi Devlinovi (Jason Isaacs). S tým, že bude presne plniť jeho rozkazy, na nič sa nebude pýtať a hlavne sa nebude dotýkať jeho smokingu... Vzápätí sa však ich auto stane terčom útoku, pri explózii bomby je Devlin ťažko zranený a skončí na jednotke intenzívnej starostlivosti. Keď sa Jimmy vráti do Devlinovho domu, neodolá a vyskúša si jeho smoking. Kým sa stihne spamätať, oblek nad ním prevezme kontrolu! Devlin je v skutočnosti tajným agentom a jeho smoking - supermodernou výbavou, vyvinutou v laboratóriách a dielňach agentúry CSA! Ten, kto si ho oblečie sa môže stať nielen úžasným tanečníkom, ale predovšetkým dokonalým bojovníkom, ktorý zvládne veci nevídané - vyhýbať sa guľkám, bežať rýchlo ako pretekárske auto, chodiť po stenách, ovládať kung-fu, nad ktorým by i Bruce Lee zbledol závisťou. A napriek tomu, že Jimmy nie je vývojom situácie veľmi nadšený, nezostáva mu nič iné, ako sa pustiť do záchrany sveta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (249)

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

(milovníci Jackieho komiky/akce dál nečíst a dát 5*;-)) Podle čeho si Jackie Chan vybírá role? Někdy bych to moc rád věděl, protože tady je zajímavá snad jen Jennifer Love Hewitt... Hloupá zápletka vedle nulového charizmatu zloducha (kterého překonává jeho pravá ruka, vědec...) není moc dobrý základ, který stále horší Jackie nijak nezvyšuje. Takovéhle filmy prostě jen kazí svět, ale určitě někoho v 20:00 na Nově pobaví (v tom dobrém směru). Akce daleko pod průměrem, zbytečně přeefektované a ještě k tomu všemu, ani ty vtipy nejsou vtipný.... ()

IvyH 

všetky recenzie používateľa

Omylem jsem tuhle slátaninu musela zhlédnout dvakrát. A kupodivu, na podruhé už to tak špatné nebylo. Prostě jen další ulítlá americká komedie z Jackie Chanem, na němž vše stojí a padá. Bez něj se může Jennifer Love Hewitt špulit a natřásat jak chce, ale víc jak "odpad" by ze mně stejně nevydolovala. ()

Reklama

Ex_Machina 

všetky recenzie používateľa

Vyberám svoj 20 rokov starý zaprášený oblek zo stužkovej zo skrine, obliekam si ho, natesno uťahujem kravatu pod krkom, zaväzujem si štýlové čierne topánky a na zápästie dávam to najdôležitejšie. Špeciálne štýlové hodinky, ktoré zo mňa spravia supermuža. Vykračujem pravou nohou a idem zachrániť svet. Som chlapík, ktorý dokáže šarmantne vytancovať z každého problému. Som niekto ako superhrdina. Niekto ako Bond.  Ale to oni nevedia a to je moja výhoda. ()

spikey1 

všetky recenzie používateľa

Jsem Jackieho fanoušek, mám rád jeho tvorbu. Ale způsob jakým vstoupil do nového tisíciletí je hrozně smutný. stává se z něho direct do dvd herec a přitom je to mistr choreografie. Mrzí mě to. Ale jako fanoušek mu spoustu věcí dokážu odpustit a s chutí se podívat na jeho kousky i v tomhle filmu, kde je i krásná Jennifer Love:) ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Budu trapně souhlasit s ostatními a řeknu že Hewitt byla dost hrozná, otravná, příšerná atd atd... Samotný film byl debilní pitomost, což nevadilo, kdyby byl aspoň akční (což moc nebyl) nebo vtipnej (což bohužel taky ne). Jackie má pár fajn scén, ale moc to nezachrání. A světe div se, ani ty nepovedený záběry za moc nestály. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (7)

  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama