Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (13)

plagát

Kalašnikov (2020) 

Východnú kinematografiu si síce nejdem, no toto ma zaujalo a oplatilo sa dať tomu šancu. V jednoduchosti je krása čo potvrdil aj tento film, ktorý je zaujímavý od začiatku do konca so sympatickou hlavnou postavou a pútavým dejom o vynálezcovi najznámejšej zbrani na svete. Výborná oddychovka.

plagát

Smrt do roku 2020 (2020) (TV film) 

Bolo to fakt zábavne, tých 70 minút minuloročných udalostí s ironickými komentármi prešlo rýchlo, avšak jedna hviezda dole kvôli tomu, že sa to celé otočí len okolo udalostí z USA a Brexitu, nič viac nečakajte. Vynikajúci Hugh Grant pobavil najviac :)

plagát

Tenet (2020) 

Ďalší Počiatok sa síce nekonal, ale bolo to fakt neskutočne spracované čomu dopomohla aj bezchybná hudba a výborne výkony hercov. Samozrejme pre úplne pochopenie všetkých scén potrebujem aspoň ešte jedno pozretie, ale bavilo ma to. Žiaľ ako film roka by som to nepovažoval. 80%

plagát

Legendy zločinu (2015) 

Vynikajúca gangsterka z prostredia starých londýnskych ulíc plná skvelých hlášok a neskutočného výkonu Toma Hardyho, ktorý opäť nesklamal a táto dvojitá rola mu sadla ako uliata! Ja som sa vážne bavil celý film a nakoľko som fanúšikom takýchto gangsta filmov tak som si konečne po dlhej dobe prišiel na svoje. Niektoré nízke hodnotenia vážne nechápem ale sto ľudí sto chutí. Za mňa jednoznačne 5 hviezd.

plagát

Americký zločin (2007) 

Taký pocit bezmocnosti pri pozeraní filmu som fakt dávno nemal avšak nejak silno ma to nezasiahlo. Nie je to typ filmu, ktorý by som chcel vidieť viackrát. Ale ako jednohubka na nudné poobedie postačí. 60%

plagát

Interstellar (2014) 

Ako totálny NEfanúšik sci-fi žánru mi snáď prvý krát po dopozeraní sci-fi filmu padla sánka (a to viackrát počas filmu). Takmer trojhodinová jazda vesmírom, v ktorej som sa občas strácal no absolutne mi to nevadilo a film som si užil, samozrejme vďaka neskutočným efektom, napätím, kamera, výkon hercov (McConaughey vynikajúci ako vždy) a v neposlednom rade hudba. Myslím si, že soundtrack od Hansa Zimmera je skutočne z inej galaxie! Christopher Nolan opäť vsadil na emócie a opäť to na mňa zabralo... Ďakujem majstre za ďalší kvalitný mindfuck, ktorý zmenil môj pohľad na sci-fi žáner.. Kiež by bolo takýchto kvalitne natočených sci-fi filmov oveľa viac..

plagát

Čata (1986) 

Chladné, drsné a daždivé zobrazenie režisérových spomienok z Vietnamu, ktoré diváka vtiahne už od začiatku a pustí až pár minút a možno hodín po filme! Doladené atmosferickým soundtrackom, ktorý pridáva na emotívnosti filmu. Ale v krátkosti, je to jeden z tých kultových filmov, ktorý si môžete pozrieť nespočetne krát a aj tak nestráca na kvalite, no práve naopak.. Najlepší vojnový film všetkych čias.

plagát

Dva a pol chlapa (2003) (seriál) 

Pre mňa najlepší komediálny seriál všetkých čias, samozrejme mám na mysli časti s Charliem, potom to už stratilo čaro. 1-8 séria 95%, ostatné si už nedovolím zhodnotiť keďže som všetky nevidel a ani nechcem. Snáď sa raz dočkám Charlieho comebacku ;-)

plagát

Nepřítel (2013) 

Kvalitný mindfuck, ktorý mi po dopozeraní filmu nechal menší bordel v hlave. Mrazivé, chladné, tajomné presne takto som si to predstavoval! Jake Gyllenhaal ako vždy skvelý. 80%.