Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Telenovela

Obľúbené filmy (9)

Bláznivá strela: Z archívu policajnej jednotky

Bláznivá strela: Z archívu policajnej jednotky (1988)

Ja sa strašne smejem vždy na tomto filme, nemôžem si pomôcť, aj keď je to naozajstná hlúposť tak veľmi, veľmi vtipná. Leslieho Nielsena milujem a nemôžem tento komentár dlhšie rozpisovať, lebo by sa mi sem nezmestili všetky výroky, ktoré by som chcela zopakovať a na ktorých sa neskutočne dodnes bavím.

Chameleón a strašidelný ostrov

Chameleón a strašidelný ostrov (2001)

Ono je to veľmi komplikované...My skalní fanúšikovia sme nesmierne šťastní že sa niečo také ešte natočilo...Sklamaním je ale opäť otvorený koniec v ktorom sa skoro nič neobjasnilo a chcelo by to minimálne ešte jeden film na zavŕšenie. Celý dej seriálu bol vždy logický, založený na vede a v samotnom konci zrazu scenáristi prepli do úplne nevysvetliteľného módu kde nám z deja zrazu urobili paranormálno. Som zvedavá či existuje aspoň niekto kto považuje zápletku so zvitkami zo normálnu.

Dom veselých duchov

Dom veselých duchov (1988)

A za mňa náhodou halloweenska klasika. Nikdy si to nenechám ujsť. Napätie, humor, zábava...Nikto netvrdí že ide o horor.

Děti z Bullerbynu

Děti z Bullerbynu (1986)

Pre mňa je tento film absolútnou špičkou a úplne mi vyhovuje. Vôbec nemáte pocit, že sledujete film, ale máte pocit že sedíte na trávniku a tie deti len pozorujete v ich prirodzenom prostredí. Vynikajúci malí herci, kniha sa takmer do bodky drží knižnej predlohy. Samozrejme niektoré state sú vynechané a niektoré dejové línie pospájané v jednu, ale je to veľmi obsažné a zasadené do nádherného prostredia. Zaslúžených, jednoznačných 5 hviezdičiek