Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Telenovela

Recenzie (181)

plagát

Goldbergovi (2013) (seriál) 

Goldbergovci sú úplne super a nechápem čo sa tu v niektorých komentároch rieši. Ide o vynikajúci komediálny seriál ktorý je natočený skutočným režisérom podľa jeho skutočného detstva a celý dej sa prelína so skutočnými nápadmi. Hodne nadnesene, ale vždy vtipné, to sú Goldbergovci

plagát

Ten svetr si nesvlíkej (1980) 

Príjemná komédia pri ktorej sa nebudete nonstop váľať po zemi ale oceníte nápad a humorné situácie, o kvalitných hereckých výkonoch už ani nehovoriac. Čo môže spôsobiť vymenený list a jedno malé nedorozumeniu? Fajn situacnu komédiu.

plagát

Outer Banks (2020) (seriál) 

Outer Banks je pre mňa jedno veľké sklamanie. Teenageri hľadajú poklad? Poďme na to! Nehovoriac o tom že milujem prostredie mora, prístavov, lodí...Lenže tu je to diel čo diel jedna veľká bitka. Tu neexistuje diel bez bitky. Mlátia sa všetci, hlava nehlava. Úplne zakaždým. Postavy sú v puberte áno, ale správajú sa ako idioti. Všetci sú totálne nesympatickí. Ťažko sa tu podľa mňa hľadá akýkoľvek dobrý herec. Úplne nepravdepodobné situácie. SPOILER Dievča je postrelené, niekto kto nie je lekár jej na špinavom stole vyberie guľku, ona má zástavu srdca, niekoľko minút je klinicky mŕtva, ale zrazu hop...chodí, behá uteká....SPOILER Nie som schopná zapamätať si ani mená hoci už pozerám druhú sériu, ale postava ktorá za niečo stojí spolu s hereckým výkonom je akurát otec hlavnej hrdinky. Pre mňa palec dole.

plagát

Wednesday (2022) (seriál) 

Ukameňujte ma, ale mňa to nechytilo. napriek tomu že to má všetko čo milujem, tajomno, čary, atmosféru Halloweenu a stredné školy, tak som si nejako nepošmákla. Vedľajšie postavy mi prídu otrasné, stále som si nevedela zapamätať kto je kto a ku komu patrí a na Jenne Ortega neviem nájsť žiadny extra úžasný talent. Z ustavičného poker face to nedokážem poznať.

plagát

Nezadaná a namol (2022) (seriál) 

Istým spôsobom mi tento seriál pripomenul Letušku s Kaley Cuoco, ale tam sa mi ten alkoholický svet zdal taký uveritelnejší. Toto ale tiež nie je zlé. Tínedžerka Ally Sheedy  z The Mick nám dospela a veru tento stav celkom nezvláda. Sledujeme pokusy a omyly abstinujúcej alkoholičky.

plagát

Zlatá devadesátá (2023) (seriál) 

Kedysi som na Čsfd rada chodila ale poslednú dobu mám pocit, že sú všade len negatívne recenzie bez ohľadu na to o čo ide. Ja som za tento seriál vďačná. Odjakživa ma potešilo keď sa niečo čo som mala rada dočkalo svojho pokračovania. Srdce mi poskočilo pri Kitty aj Redovi a nie, nestratili ani štipku zo svojej iskry, stále sa na nich smejem tak ako kedysi. A že sú niektoré vtipy opakované? povedzte koľko sitcomov už bolo natočených? Nemôže byť všetko len studnica nevyčerpateľných možností. Deväťdesiatky sú vtipné, veselé a Ashley Aufdreheide veľmi živá a veselá, určite najviac zo všetkých. Som milo prekvapená jej hereckým talentom. Takže áno, odporúčam, zabávam sa, je to super oddychovka pred spaním.

plagát

Ghosts (2021) (seriál) 

Americký remake nijako nezaostáva za britským originálom. Niektoré epizódy sú veľmi podobné, ďalšie však už napísané po svojej dejovej línii prispôsobiac sa svojim postavám. Manželský pár zdedil sídlo a spravil z neho hotel. V podnikaní sa im až tak nedarí ale zato zdedia so sídlom aj kopu duchov. Super oddychovka.

plagát

Ghosts (2019) (seriál) 

Zábavné, veselé, oddychové s dobrými hercami a veľmi dobrou hlavnou hrdinkou ktorá nečakane získala schopnosť komunikovať s duchmi. Za je Kitty the best ghost ever!

plagát

Maldivas (2022) (seriál) 

A podľa mňa to je fakt dobrá oddychovka! Pekné herečky, niektoré solídne výkony striedajú fakt nemožní herci...Detektívna zápletka, bohaté paničky žijúce v súkromnom kondomíniu, ktoré pre ne predstavuje celý svet. Peniaze, alkohol, intrigy...tieto minúty zbehnú ani nebudete vedieť ako.

plagát

Ženské zbraně (2022) (seriál) 

A za mňa áno, áno a ešte raz áno. Typické latino divy pri ktorých vďaka plastickým operáciám neviete či sú vnučka, dcéra alebo matka sa zapletú do zločinov potom, čo sú ich partneri zavretí za mreže. Veľa humoru, vtipu, naivných situácií, dej má spád a nevadí ani nálož klišé. Perfektná Sylvia Saenz ktorá hrá najhlúpejšiu a najnaivnejšiu členku partie a ktorú som predtým nikde nevidela podľa mňa hviezdi. Smelo si môžu pozrieť dámy, nuda nebude a chlapi to môžu zobrať ako oddýchovú jednohubku.

Ovládací panel