Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarod je obdarený neobvyklou schopnosťou. Ako chameleón môže v okamihu zmeniť svoju identitu, vteliť sa do kohokoľvek, stať sa kýmkoľvek. Vďaka svojmu umu a meniacim sa identitám dokáže preniknúť všade, aj na úplne nedostupné miesta, kde odhaľuje zločiny a trestá páchateľov. Ako malé dieťa ho v roku 1963 uniesla a vycvičila tajná organizácia Centrum. Keď dospel, utiekol a pridal sa na stranu dobra. Pomáha ľuďom v tiesni, odhaľuje zločiny a trestá ich páchateľov. Sám je pritom neustále na úteku, pretože má v pätách bývalú riaditeľku Centra, agentku Catherine Elaine Parkerovú. Tentoraz sa Jarod vtelí do role archeológa, ktorý sa snaží získať neobvyklú artefakt znázorňujúci osem lebiek obklopujúcich podivný symbol. Rovnaký symbol sa nachádza na pozadí starej fotografie, na ktorej sú jeho stratená matka spolu s matkou agentky Parkerovej. Pátranie zavedie Jaroda na ostrov Carthis neďaleko škótskeho pobrežia, kde sídli staroveký mníšsky rád Vespasianov, ktorého symbol reprezentuje. Za mimoriadne dramatických okolností sa v kaplnke rádu Jarod stretne s agentkou Parkerovou. Ich pátranie vedie k odhaleniu spoločného rodinného tajomstva, ktoré poznačilo ich vlastné životy a ovplyvnilo osudy ich rodín. Tajomstvo, o ktorom doteraz ani netušili... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

anicca 

všetky recenzie používateľa

Ono je to veľmi komplikované...My skalní fanúšikovia sme nesmierne šťastní že sa niečo také ešte natočilo...Sklamaním je ale opäť otvorený koniec v ktorom sa skoro nič neobjasnilo a chcelo by to minimálne ešte jeden film na zavŕšenie. Celý dej seriálu bol vždy logický, založený na vede a v samotnom konci zrazu scenáristi prepli do úplne nevysvetliteľného módu kde nám z deja zrazu urobili paranormálno. Som zvedavá či existuje aspoň niekto kto považuje zápletku so zvitkami zo normálnu. ()

Reklama

Naby 

všetky recenzie používateľa

Jako druhy film navazujici na serial a prvni filmove pokracovani je to super. Pro vsechny kdo predchozi dily nevideli to ale taky muze byt zajimave, i kdyz asi ne tolik (asi tak 3*). Me osobne tento film docela prekvapil. A to predevsim svou myteriozni zapletkou ktera v predchozich serialech nemohla byt asi predevsim kvuli samotne delce jednoho dilu. Dockame se zde i dalsich vysvetleni rodinych vztahu v "Centru". A mozna nejakeho toho prekvapeni..... PS: Pro "ic" to neni film podle serialu ty bambulo, to je regulerni pokracovani toho serialu a prvniho filmu ;-). ()

LordSnape 

všetky recenzie používateľa

Kurňa. Jako druhý navazující film mě to fakt překvapilo. Čekal jsem, že to bude mnohem horší. Avšak ta celá blbá zápletka se svitkama mě nakonec donutila hodnocení o bod snížit. A konec vše prakticky zase posunul na začátek. Taky si to autoři mohli odpustit a důstojně seriál ukončit. Ale Andrea Parker se svým kamenným a nepříjemným výrazem opět nezklamala. Aspoň něco. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +hutná atmosféra, celé je to takové mysteriózní, staré známé postavy -příběh se svitkama a především příběh seriálu nebyl zakončen/// Poslední příběh o Jarodovi. Tentokrát v podobě filmu, který je koukatelný sám o sobě. Je zajímavý, má zvláštní atmosféru a tak nějak má lepší formu. Avšak pro fanoušky seriálu je toto naprosto zbytečný film, který jen ještě více zamotá s příběhem a postavami. A bohužel zdárného ukončení seriálu se stejně nedočkáme. Dnes navíc víme, že další film nebo epizoda natočena nebyla a tak vede tento film jen do slepé uličky. Je to škoda, byt to výtečný seriál/// Celkem 74%/// ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

  • Původním plánem bylo natočit čtyři filmy navazující na seriál. Kvůli nepříliš příznivým odezvám však nakoc vznikly pouze dva. (fifox)

Reklama

Reklama