Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (14)

plagát

Tancuj Matylda (2023) 

Perfektný film. Aj na 6 hviezdičiek.

plagát

Zlatý podraz (2018) 

Dal som 2 *. A úprimne, je mi to strašne lúto. Chýbalo tomu niečo, teda niečo dosť. Voda tam bola. Takže toto je tá výnimka, čo potvrdzuje pravidlo. (český film v ktorom je voda nemôže byť zlý) Môže !!! Nemalo to ten ťah na bránku, spád, bolo to také mdlé.... ! Tie postavy sa mohli a dali vykresliť hlbšie, v tom deji mi veľa chýbalo....! Niektoré veci mohli lepšie rozobrať, vysvetliť...! To je taká škoda, tak premárnený scenár...! Lebo námet je fajn. Sklamaný som. Veľká škoda. Skvelá bola hudba. Vynikajúci námet. Ale scenár a vykreslenie.....! Fakt som sklamaný a smutný...!

plagát

Hunter Killer: Neviditeľný zabijak (2018) 

Dal som 5*. Musel som, mňa to držalo v napätí. Celý, celučičký film. Veľmi dobrý film. Akcia pekne rozložená na celý film. (mne obvykle vadí vyše dvojhodinový film ale tu to bolo v poriadku) Námet zaujímavý a trošku iný, scénar skvelý. Hudba vynikajúca. Asi najslabším článkom bol Butler. Hral to tak nejak divno stroho. (či práve kvôli tomu to bolo také dobré ???!) Skvele som sa bavil. A odpúšťam amíkom ich obvyklé vojenské klišé ....! A skvelé triky a spracovanie tu bolo..... (toto je asi tiež film na veľké plátno....!!) Určite si tento film pozrite. Zaslúži si lepšie hodnotenie ako je tu.(ale vlastne som si už na to tu zvykol...!)

plagát

Po čom muži túžia (2018) 

Dal som 4*. Nemohol som ináč... Veľmi málo chýbalo, aby som dal 5*. Toto je ten film, tá výnimka - nebola tu voda a predsa bol skvelý. (čeký film v ktorom je voda nemôže byť zlý!) Havlík to proste vie. Polívková to hrá excelentne. Som sa pár krát z chuti zasmial. Pauhófová a Sandeva sú nádherné a dobre to hrajú. Hádek, Vlasáková, Polišková, Šteflová (tá kedy tak vyrástla od nežných vĺn ?) to zahrali prirodzene a s noblesou... A Langmajer ? Tak to je pán herec.... Takže skvelé. (ako môže dať niekto na tento film že odpad, nepochopím!) Ten námet bol trocha klišé a ošúchaný (každý z nás podobný film už niekde videl) ale čo už. Hudba bol vcelku fajn, mohla byť výraznejšia. Ale čo už. Ja som sa bavil, nečakal som veľa a dostal som mnoho. Ďakujem p. Havlík.

plagát

Tiché miesto (2018) 

Krásne som sa bál, to napätie je hmatateľné..... Scenár super, námet skvelý.... Emily Blunt to hrá excelentne... Už sa teraz teším na dvojku.... Dal som 5 *. Nemohol som ináč.... (aj keď je pravda, že to bola blbosť nechať kráčať toho malého ako posledného.... To by asi rodičia nespravili.... Hold, nič nie je dokonalé...!!!)

plagát

Taguj! (2018) 

Dal som 5*. Dávno, veľmi dávno som nevidel takú dobrú komédiu. Skvelý scenár, dialógy, réžia. A tá hudba, skvelá. (tá pieseň v titulkoch na konci, super) Veľmi dobre to zahrali všetci. (aspoň som konečne videl Jeremyho Renner-a aj inak ako s lukom a šípmi...vlastne nie, v Kill The Messenger bol tiež skvelý a bez šípov.....) Dlho som nemal po sledovaní filmu taký dobrý a spokojný pocit na duši. Zabavil som sa, zasmial som sa. Samozrejme tam amíci museli dať nejaké klišé, ale odpúšťam im. Odporúčam každému, kto sa chce zabaviť.

plagát

The Post: Aféra v Pentagone (2017) 

Dal som 4*. Možno som mohol aj 5, neviem....! Tento film som dlho odkladal kdesi, som sa asi bál tel politiky a novinárčiny. Ale príjemne ma prekvapil. Skvelý film. A tu mi ani nevadilo, že mal skoro 2 hodiny. Zaujímavý námet a skvelé spracovanie. Aspoň pre mňa, keď som ozajstného novinára ani nikdy nevidel. Meryl Streep to zahrala bravúrne, Tom Hanks tak trošku ostal v jej tieni. Ale scenár mu toho veľa nedovolil. Som sa tak zažral do filmu, že ani neviem: bola tam vôbec nejaká hudba. Skvele spracované prostredia redakcie a života okolo toho všetkého. Dávno som nevidel takýto film, ktorý by ma takto vtiahol do deja. Odporúčam. A páčia sa mi tie staré časy, keď sa fajčilo všade (možno aj v pôrodnici..!) a keď na ulici chodili také krásne autá. Bola to iná doba. Už sa nevráti. A zmením moje hodnotenie dám 5*. Dohovoril som.

plagát

Večne tvoja neverná (2018) 

Dal som 3* (a zase idem proti prúdu...) Ja som proste zaťažený na české filmy. (a bola tam aj voda. ale málo, takže aj ten film stál za to málo) (poučka totiž hovorí, že český film, kde je voda nemôže byť zlý !) Dalo sa zasmiať, podľa mňa to vyslovený odpad nebol. Cibulková to hrala famózne, Rašilov a Vlasáková obstojne. Ale preboha kto je tá Sandeva ??? No nič, ešte Kríž bol perfektný. Ale to je asi tak všetko. A apropo, hudba vynikajúca. Ale keby to nebol český film, dostal by asi len jednu, možno dve hviezdičky. Takže, kto to nevidel o nič moc teda neprišiel. Pre priateľov českých filmov povinnosť.

plagát

Zúfalé ženy robia zúfalé veci (2018) 

Hodnotil som 4 *. Nemôžem si pomôcť, ale som zaťažený na české filmy. Podľa mňa si tento film zaslúži rozhodne viac, ako 24 %. Neviem, ale mne sa to páčilo. Neviem, čo majú ľudia proti Renčovej réžii. Je to o.k. a je to INÉ !! Celkom mi tam pasovali tí mexičania. Bolo to niečo také divné, ale pasovalo mi to tam. A hudba bola perfektná, sme si ju pohmkávali pri filme. Takže mal ten film niečo do seba. A český film, v ktorom je voda nemôže byť predsa zlý. O.K, hlavná hrdinka - Issová - to hrá viac než dobre ale akosi mi pripadala slabá. (oproti Rumlovy rozhodne - ten je skvelý herec len neviem, či si vyberá - dostáva - dobré role) Ale tak dalo sa tam aj zasmiať. Pre mňa skvelý film.

plagát

Nepričetná (2018) 

Dal som 2*. Nejako ma nebere tento štýl - foud footage -. Už som sa zaprisahal, že takéto filmi - takto natočené - budem zďaleka obchádzať. Ale tento ma nejako zvláštne pritiahol a pozrel som si ho. A vlastne nič moc. Kamera je aká je, ani dobrá ani zlá. Námet nie je zlý, len sa z toho dalo vytrieskať viac. To rozhodne. Scenár ušiel, aj keď v podvedomí mi stále znelo: Nie je to ono ! Nie je to ono ! Hlavná hrdinka Sawyer Valentini (preboha, to fakt sa tak volajú kdesi ľudia..) hrá ju Claire Foy - nevýrazná, možno iná by mi tam lepšia zapasovala. Neviem, nevytvoril som si k nej žiadny vzťah. Záporák, hrá ho Joshua Leonard, to tiež nehrá svetovo. (ale je pravda že scenár mu viac nedovolil...!) A tie postavy v liečebni, hrali to tak.............. priemerne. Vynikol hlavne Jay Pharoah, mohol tam dostať viacej priestoru. Proste na tento film zabudnem veľmi skoro. A myslím, že to tak bude najlepšie.