Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller

Recenzie (365)

plagát

Drogy a.s. - Going to Extremes (2013) (epizóda) 

Len je divné, že niektorí doktori od drog ľudí neodrádzajú, ale im ich povolujú a sprostredkúvajú.

plagát

Paolo Borsellino: Som na rade (2017) 

Palermský sudca Borsellino je hrdina a statočný bojovník za spravodlivosť a právo. Je vzorom aj pre dnešných sudcov, aby sa nebáli pomenovať zločin zločinom a bojovať proti mafii aj štátnym úradníkom, keď porušujú zákony a páchajú zločinnosť.

plagát

Drogy a.s. - Heroin (2010) (epizóda) 

Kontroverzný prístup dokumentu k závislým na heroíne. Z jednej strany je varovaním, že heroín ničí a usmrcuje, no na druhej strane je takýmto ľudom z radov lekárov ponúknutá „pomoc“ v podobe napr. čistých stiekačok  a dokonca v podaní čistého heroínu.

plagát

Tři smrti Marisely Escobedo (2020) 

„V MEXIKU JE ZAVRAŽDENÝCH V PRIEMERE DESAŤ ŽIEN DENNE. 97 % VŠETKÝCH PRÍPADOV ZOSTÁVA NEPOTRESTANÝCH.“ Desivá štatistika. Boh žehnaj a ochraňuj mexické ženy.

plagát

Zlé pondělí (1960) 

Film dobre psychologickým spôsobom rozoberá vzťah troch mladých chalanov k svojim rodičom potom, ako bol pri autonehode zranený ich kamarát.

plagát

Ouija House (2018) odpad!

Jediné "pozitívum" filmu: aby sa ľudia vyvarovali bieleho aj čierneho čarodejníctva, ouija dosky a iných okultných praktík. Dej však propaguje biele čarodejníctvo ako dobré, čo je lož.

plagát

Vetřelec: Únos (2005) 

„Mimozemšťania“ v skutočnosti nie sú. Sú to buď bytosti vytvorené svetovými vládami, vedcami a armádami, alebo sú to zjavenia  zlých duchov – démonov, ktoré spolupracujú s globálnymi elitami.  Preto aj tzv. únosy ľudí ufoncami spojené s pokusmi na ľudoch, sú znova buď projektom svetových vlád, alebo Lucifera a jeho prisluhovačov, ktorí berú na seba podobu nadpozemských bytostí.  Ide tu o podvod na ľuďoch, aby neverili v Boha, ale v satana. Filmy propagujúce nezmysly o iných civilizáciách klamú a naháňajú ľudom strach, aby sa napokon neutiekali k jedinému Spasiteľovi, Ježišovi Kristovi, ale k ľudskému antikristovi v rôznych podobách  a diablovi.

plagát

Nevyjasněné záhady - Únos dětí rodičem (2022) (epizóda) 

Z tejto časti by sa mali poučiť hlavne západné ženy, aby si dobre zvážili celoživotný výber partnera, ktorý pochádza z islamského prostredia. V opačnom prípade to môže skončiť tak, ako v uvedenom prvom príbehu, že matka príde o deti.

plagát

Kde je Marta? (2021) (seriál) 

Smutný príbeh o zavraždení 17 ročnej Marty zo Sevilly. Zvláštnosťou udalosti je hrozné slabý verdikt pre obžalovaných páchateľov. Možno je to spôsobené odklonom spoločnosti od viery v Boha a aj liberalizáciou spoločnosti, kedy zlo sa už prakticky netrestá, ale skôr ospravedlňuje a naopak spravodlivosť sa pranieruje a prenasleduje. Mimo to nepovažujem okultné, satanské praktiky (hypnóza, veštenie...) použité pri hľadaní stratených alebo mŕtvych osôb za správne.

plagát

The Banshee Chapter (2013) 

Vládne barbarské chemické programy a pokusy určené k vymytiu mozgov i ovládaniu myslenia ľudí cez drogy alebo inak, sa robili a zrejme aj budú robiť naďalej.