Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller

Recenzie (356)

plagát

The Banshee Chapter (2013) 

Vládne barbarské chemické programy a pokusy určené k vymytiu mozgov i ovládaniu myslenia ľudí cez drogy alebo inak, sa robili a zrejme aj budú robiť naďalej.

plagát

Psychotica (2006) 

Psycho dej nemusí byť vymyslený.  Experimenty spojené s návrhmi pre trýznené obete, aký druh smrti si skrze séra môžu vybrať, sú možno inšpiráciou pre budúcich vedcov prevádzajúcich nehumánnu a nemorálnu eutanáziu.

plagát

Hadí stisk (2001) 

Ako cez kopirák podľa plandémie  s korona vírom, ktoré sme tu  mali. Vo filme bol nosič víru had, tu netopier. Film ( už v roku 2001!) podáva riešenie v očkovaní, čím už dopredu pripravuje ľudstvo na vakcíny proti nastávajúcim vírom. Ibaže vakcíny proti korona vírusu nepomáhajú, práve naopak. Mnohých buď poškodili, alebo pripravili o život. Film je falošnou propagandou manipulácie zo strany lekárov, vlády a armády, aby pod rúškom „záchrany“ obyvateľstvo  ochromili strachom a potom ho donútili k prijatiu nebezpečných experimentálnych vakcín.

plagát

Painkiller Jane (2005) (TV film) 

Spájať ľudské gény, aby sa skrze vírus alebo iné bio zbrane pozmenili ľudské schopnosti na super vlastnosti, je proti  Božiemu stvoriteľskému plánu a satanizmus. Je zrejmé, že tieto ohavné pokusy sú už realitou.

plagát

Hon na orla 2 (2006) 

Super akčný B-čkový film. Dobré scény, dramatickosť, kamera i herecké obsadenie. Islamský terorizmus i boj proti nemu sú tu obstojne ukázané. Hoci sa obsah filmu netýka  Európy, treba upozorniť, že islamizácia a jej fatálne následky prídu aj k nám, ak sa nepostavíme zvlášť proti imigrácii a utečenectvu. Inak Slovensku hrozí postupné zadelenie k plánovanému Európskemu kalifátu. Boh nás pre tým ochraňuj.

plagát

Čína a její ambice (2020) (TV film) 

Totalitná kontrola a digitalizácia je nielen v Číne, ale aj inde.

plagát

Android Cop (2014) 

Androidy – ako policajti a eutanázia  v budúcnosti? Pod plášťom „humanizmu“ a pomoci len nástroj globalistov na redukciu a kontrolu obyvateľstva. Inak dobre natočené.

plagát

Žoldáci (1980) 

Dobrý príklad toho, ako niektorí z USA robili a robia krvavé prevraty, podľa svojich záujmov.

plagát

Konečná (2013) 

Aj keď s niektorými Schwarzeneggerovými ideologickými postojmi z jeho života nesúhlasím, v tomto akčnom krimi to šlo. Zaujala ma jeho postava šerifa, ktorý bránil svoje mestečko pred zločincami. Taktiež spravodlivosť zákona, ochrana ľudí a pomoc ľudom boli pekne v deji ukázané.

plagát

Už se nebojím (1984) 

Výchovný film, najmä pre učiteľov, ale aj rodičov.