Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Fantasy
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (106)

plagát

Shazam! Hnev bohov (2023) 

Na Shazama dvojku som sa pomerne tešil pretože jednička bola celkom zábavná s dobrým príbehom, ktorý nenudil, neurazil ba naopak pobavil v dobrej atmosfére. A dvoja sľubovala to isté a myslím, že to aj splnila. Áno príbeh bol odlišný a viac CGI bolo použitých ale to problém nebol aj tak som sa bavil. Dvojka ma veľmi bavila opäť raz to bola rodinná pohodová komédia s dobrým a funkčným humorom. Hlášky postáv skvelé bavili rovnako ako rôzne vtipné narážky na iné filmy a pod. Veľmi sme sa na tom nasmiali a kino s nami. S kina sme šli s dobrým pocitom, že DC spravilo niečo funkčné čo by relatívne mohlo aj v budúcnosti fungovať tak snáď sa nám ešte rodinka "Shazamovcov" ukáže niekde.

plagát

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria) 

Veľmi podarená prvá séria až na pár momentov jej nemám čo vytknúť. Skvelé scenérie, výborné napísané a zahrané postavy super kostýmy. Čo mi tu chýbalo bolo práve malo nakazených a malo súbojov s nimi. Inak súboje s ľuďmi boli na výbornú. Ale zas keď sa už tu tí nakazení ukázali boli spravený perfektne. Hernú predlohu nepoznám tak som si sériu vychutnal bez toho aby som poznal herný príbeh. Prvá séria bola pomerne napínavá a už teraz sa teším na pokračovanie, hodnotím 92%.

plagát

Le Mans '66 (2019) 

Tento film bol pre na totálny odpál. Milujem autá aj motoršport a tento film bol pre mňa dačo neskutočné. Síce som sa k nemu dostal až teraz hanba mi ale dal so si to užil som si to a som ostal nadšený. Samotné scény s autami vo mne vyžarovali šťastím a nevedel som sa na to vynadívať. Herecky zvládnuté od všetkých na výbornú do toho skvelá hudba a rev motorov. Dokonca na konci filmu ukapla aj slzička, dojal ma ten film čo sa mi často nestáva.

plagát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizóda) 

Začiatok síce pomalší ale aj tak skvelý. Niektoré scény boli napínavé a mali skvelú atmosféru. Postapokaliptické sci-fi ja môžem a očividne toto mi bude sedieť. Bude to zaujímavé. Hry som nehral, príbeh nepoznám tak možno o to viac si to užijem.

plagát

Avatar: Cesta vody (2022) 

Pohltilo ma to. Ten vizuál bol neuveriteľný až dychberúci. Podvodné scény boli také skvelé a tak ma pohltili, že som sa až pristihol ako sa snažím nedýchať s nimi a robím s nimi tréning. Oplatilo sa počkať a v malo prípadoch sa pokračovanie takto vydarí. Klobúk dole pred James Cameron opäť raz posunul kinematografiu na iný level. A už teraz sa teším na pokračovanie, snáď príde už čoskoro a nebude to nekonečné čakanie.

plagát

Strážcovia Galaxie: Sviatočný špeciál (2022) (TV film) 

Skvelá oddychovka ku sviatkom. Skvelé som sa zabavil, zasmial. Super Vianočná rodinná oddychová komédia, pobaví. Humor nenútený fungovalo všetko prirodzene. James Gunn je pán.

plagát

Čierny Panter: Navždy Wakanda (2022) 

Druhý Black Panther sa niesol v celkom smutnej atmosfére. Bola to taká rozlúčka s Chadwickom Bosemanom, ktorému je aj celý film venovaný. Osobne tu veľmi chýbal, česť jeho pamiatke. Film ako taký bol dobrý a patril k tým lepším vo štvrtej fáze. Jednička bola ale pre mňa osobne lepšia. Ale dvojka mala čo ponúknuť a to od Silnej myšlienky až cez zaujímavý dej až po skvelý soundtrack. Film som si celkom užil páčilo sa mi podmorské kráľovstvo, rovnako aj Namor bol skvelý to fakt, opäť sme videli nejakú novú kultúru, ktorá ma v budúcnosti ešte čo ponúknuť tak ako aj Wakanda, ktorá ešte nepovedala posledné slovo. Všetko bolo v tom filme super až na finálny súboj tam mi osobne vadilo pár veci, pre ktoré nedám plný počet ale pre spojlery si ich nechám pre seba. Wakanda Forever.

plagát

Bullet Train (2022) 

To bola jazda doslova. Celý film sa vlastne odohrával vo vysokorychlosnom modernom japonskom vlaku. Osobne som do teraz podobný film nevidel ale tu sa sakra bavil. Film mal gule, skvelých hercov, ktorý sypali hlášky jedna radosť a bavil som celú dobu na tom. Dej pomerne jednoduchý ale dobrý, akcia a súboje skvelé. Nemám čo vytknúť.

plagát

Black Adam (2022) 

Black Adam sa mi osobne dosť páčil. Ako vždy príbeh priamočiary, hlavný hrdina si šiel celý film svoje nenechal sa prakticky nikým ovplyvniť ani zmeniť. The Rock si tú rolu užíval každú sekundu na plátne a podľa mňa podal dobrý výkon a Adama zahral skvelo. Čo sa mi ale najviac páčilo bol soundtrack, ten bol geniálny. A kupodivu aj efekty boli dobré a nebol v tom bordel. Nebojím sa tomu dať plný počet hviezd lebo fakt som sa bavil bolo to temnejšie ale občas padla aj skvelá hláška, na ktorej som sa schuti zasmial.

plagát

Top Gun: Maverick (2022) 

Jedným slovom nádhera. Kto tento film neuvidí v kine je to škoda. Takýto kino zážitok som už dlho nezažil. Keď som odchádzal z kina bol som hotový úplne v hlave som mal stále songy z filmu, bol som vysmiaty od ucha k uchu. Štýl akým bol film natočený to bolo dačo neskutočné mal som pocit, že som tam s nimi v stíhačkách a lietam tam s nimi, prežívam každú zákrutu to preťaženie proste každý moment. Nostalgia z prvého filmu tam bola originálne a pôvodné songy boli, bez nich by to nebolo ono. Dej fantastický priamo dych berúci, obsadenie hercov na čele s Tomom Cruisom skvelé. Potešilo aj cameo Icemana, bolo to silné. Nebojím sa povedať, že 100% si to zaslúži, ani raz ani sekundu som na nenudil, prikovaný som bol do sedadla od samého začiatku do samého konca. A som rád, že som si to dal s dabingom pretože takto som sa plne sústredil na film a užíval si každý moment. A dabing stál za to dobré to nadabovali aj hlášky boli super nadabované, s chuti som sa bavil celý čas.