Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Fantasy
  • Krimi
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Avengers: Nekonečná vojna

Avengers: Nekonečná vojna (2018)

No ako by som to len zhrnul. Bol to perfektný film. Vyplatilo sa čakať. Taký epicky film som snáď ani nevidel. V podstate všetko čo sa vo filme stalo skoro nič z toho som nečakal. Ten koniec bol taký nečakaný že čakať rok na pokračovanie má zabije. Na to že tam bolo plno hviezd veľa postáv všetko bolo dokonalé zasadené do deja. Určite si to pôjdem pozrieť ešte raz minimálne. Toto vyvrcholenie 10 ročnej cesty filmov od marvelu bolo perfektne. Thanos tak ten bol dokonalý zaporak. Dávam 5* 100% lebo niet čo vytknúť. No proste paráda!!!!

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick (2022)

Jedným slovom nádhera. Kto tento film neuvidí v kine je to škoda. Takýto kino zážitok som už dlho nezažil. Keď som odchádzal z kina bol som hotový úplne v hlave som mal stále songy z filmu, bol som vysmiaty od ucha k uchu. Štýl akým bol film natočený to bolo dačo neskutočné mal som pocit, že som tam s nimi v stíhačkách a lietam tam s nimi, prežívam každú zákrutu to preťaženie proste každý moment. Nostalgia z prvého filmu tam bola originálne a pôvodné songy boli, bez nich by to nebolo ono. Dej fantastický priamo dych berúci, obsadenie hercov na čele s Tomom Cruisom skvelé. Potešilo aj cameo Icemana, bolo to silné. Nebojím sa povedať, že 100% si to zaslúži, ani raz ani sekundu som na nenudil, prikovaný som bol do sedadla od samého začiatku do samého konca. A som rád, že som si to dal s dabingom pretože takto som sa plne sústredil na film a užíval si každý moment. A dabing stál za to dobré to nadabovali aj hlášky boli super nadabované, s chuti som sa bavil celý čas.

Avatar

Avatar (2009)

Umelecké dielo. Hudba, akcia, efekty, prostredie, vlastne všetko nikdy neomrzí. Ale už aby tu boli tie sľúbené pokračovania lebo som nedočkavý a veľmi zvedavý na aký level sa to posunie a zmení to tak chod kinematografie ako to bolo u prvého dokonalého filmu

Le Mans '66

Le Mans '66 (2019)

Tento film bol pre na totálny odpál. Milujem autá aj motoršport a tento film bol pre mňa dačo neskutočné. Síce som sa k nemu dostal až teraz hanba mi ale dal so si to užil som si to a som ostal nadšený. Samotné scény s autami vo mne vyžarovali šťastím a nevedel som sa na to vynadívať. Herecky zvládnuté od všetkých na výbornú do toho skvelá hudba a rev motorov. Dokonca na konci filmu ukapla aj slzička, dojal ma ten film čo sa mi často nestáva.

Ovládací panel
6 bodov