Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Krátkometrážny
  • Fantasy
  • Komédia

Obľúbené seriály (8)

American Horror Story

American Horror Story (2011)

Už mám za sebou všetky série a je čas, aby som ohodnotila celkovo seriál American horror story (AHS). Naozaj veľmi podarený seriál. Všetky časti mali síce rozdielny dej, ale hrali tam "takmer" rovnakí herci. 1.séria Murder House je pre mňa priemerná. Niektoré epizódy boli fakt top, ale ako celkový dej mi to neprišlo také super. 2.séria Asylum bola fakt suprová, dej, prostredie a charaktery. Avšak niektoré scény mi prišli moc "premrštené". Hlavne tá s tou Annou Frankovou a tými "mimozemšťanmi". ← To mi prišlo zbytočné. 3.séria Coven u mňa vzbudila trochu obavy, keďže zo začiatku ma to nebavila, ale ako celkový dojem je dobrý. 4.séria a moja najobľúbenejšia Freak show, bola úplne super. Na prvý pohľad sa to zdá ako úplná blbosť, ale bolo to fakt super. Túto sériu som začala pozerať ako prvú, čiže bola mojím "odrážadlom" na pozretie všetkých sérií. 5.séria Hotel bola tiež veľmi vydarená. Ako ja moc nemusím upírov a takéto, ale fakt ma to bavilo. Veľmi veľkým oživením tejto série bola hlavne Lady Gaga, ktorá ma veľmi prekvapila ;). 6.séria Roanoke no...Toto bola taká blbosť, totálny prepadák,ale dokukala som to až do konca, ikeď som sa premáhala a zaspávala som od nudy. Táto séria úplne potopila celý fantastický seriál :/. 7.séria Cult bola pre mňa príjemné zlepšenie oproti 6.sérií....Ale fakt super seriál :*

Horná Dolná

Horná Dolná (2015)

Veľmi vydarený slovenský sérial, i keď miestami to prepadá do fázy "trapné". Ale aj tak môžem povedať, že tento seriál je skvelý, či už veľmi kvalitným hereckým obsadením, ale aj prostredím. A je mi jedno, že niektoré individuá toto dielo nevedia ocenniť. Ja si stále idem za svojím. A PS: české filmy/seriály sa vôbec nedajú pozerať ;) (ale zato majú best dabing)

The End of the F***ing World

The End of the F***ing World (2017)

Fakt to bolo super, škoda, že to tak krátko trvalo. Dobré herecké obsadenie. Hlavne Alyssa bola super, a oživovala tento seriál. Miestami mi to prišlo ako nuda, ale ako celok je to fakt dobré. ;)