Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba L. A. (viac)
Ukážka z filmu 22
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(viac)

Videá (205)

Ukážka z filmu 22

Recenzie (94)

Caszidy 

všetky recenzie používateľa

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Špiónská parodie na NCIS, se živou postavičkou z Úžasňákových. Nekecám;) Zajímavé je snad jen to, jak Chris O'Donnell od Chirurgů zamakal a stal se z rozkydlého veterináře určeného k tomu, aby mohly dívky slzet a vzdychat u obrazovek, zase wostrým týpkem. Bohužel mu už nikdo nevysvětlil, že jeho klukovský šarm se čtyřicítky opravdu nedožil, takže je to vlastně totéž jako kdybyste se dívali na Matthewa McConaugheyho. LL nebyl nikdy Cool, (d)že(j), ale dokázal být vtipný, a mezi dvěma hlavními bijci to vcelku ladí. Ale jinak je to pro mě zcela nezajímavé, tohle pojetí mi vůbec nesedí. Ergo tuctová ne moc vážně se beroucí špiónokriminálka, ostudně parazitující na značce NCIS. Čistý průměr, 50%. ()

Reklama

TomasB 

všetky recenzie používateľa

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Veľmi mám rada NCIS a tak, napriek tomu, že po piatom dieli som na tomto spin-offe nič zaujímavé neobjavila, ešte chvíľu zotrvám a pozriem si aj ďalšie diely. Ak však seriál nezíska trochu šťavy, viac ako tri diely to asi nebudú.__Po celej prvej sérii: stále je LA slabšie ako pôvodné NCIS, ale dá sa celkom fajn pozerať.__2. séria: buď sa neuveriteľne zlepšili, alebo som si zvykla, lebo už sa mi NCIS:LA dosť páči. Obzvlášť detektív Deeks je awesome :-) ___ 168. séria (či koľká): vždy som vedela, že je to povrchný seriál, ale čím viac, tým je to do očíbijúcejšie. Obzvlášť mi lezie na nervy, ako strašne vážne sa berú Sam a Cullen - áno, všetkým je nám jasné, akí ste úplne mega super cool, ale možno by aj niečo nemusel byť terorisický útok/koniec sveta. ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Uau. Celkom milé prekvapenie. Na pôvodné NCIS to síce nemá ani z ďaleka, ale že to bude mať až takú dobrú úroveň, to som nečakal. Rozhodne viac ako vydarený spin-off. Dokonca nájdem aj jedno pozitívum voči NCIS, vo forme poňatia seriálu ešte akčnejšie ako pôvodu. Pokusy o žart síce občas viaznu, ale tak predsa len seriál je ešte len v začiatkoch (hodnotím po prvých 2 dieloch). Poteší aj (síce len malá) účasť starej známej tváre (objavuje sa tam riaditeľ NCIS Vance). Za zmienku stojí zaujímavá centrála s dotykovým ovládaním a tá malá pani, nazvime ju Q, ako vystrihnutá z bondoviek. Ako fanúšika pôvodného NCIS ma seriál určite veľmi zaujal, aj keď moc spoločného to spolu nemá. Povedal by som, že seriál má našliapnuté stať sa mojim obľúbeným. ()

Galéria (3 112)

Zaujímavosti (38)

  • Keď agentka Kensi Blyeová (Daniela Ruah) vchádza do hausbótu, v pozadí vidieť zelené kroviny. Zo záberov použitých v predošlých epizódach však zreteľne vidno, že hausbót sa nachádza na vode, a v okolí nerastie žiadne zelené rastlinstvo. (koba)
  • Kensi je meno japonského pôvodu. Tvorca seriálu, Shane Brennan, aj chcel do úlohy obsadiť ázijskú herečku, ale vyznelo to dosť multikultúrne, a nakoniec ju dostala Daniela Ruah. (ArMinO)
  • V epizóde sa objavil aj skutočný riaditeľ NCIS Andrew L. Traver. Hral agenta Gatesa, ktorý cvičil streľbu spolu s Owenom Grangerom (Miguel Ferrer). Na otázku Grangera, kde sa naučil tak dobre strieľať, agent Gates odvetil, že v ATF (Úrad pre alkohol, tabak, zbrane a výbušniny). Je zaujímavé, že Andrew L. Traver bol pred pôsobením v NCIS naozaj zvláštnym agentom ATF. (koba)

Reklama

Reklama