Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

X-Men

X-Men (1992)

Absolutne nechapu to nizke hodnoceni. Vzdyt tohle je nejlepsi X-Menovska adaptace ever! Singer at s jeho kozenyma motorkarsko-gay obleckama shnije v pekle. Jo a taky to ma uplne nejlepsi titulni song. Ta melodie, ach ta melodie!

Rick a Morty

Rick a Morty (2013)

1. serie: Kazdy jeden dil je prudce originalni, prudce zabavny, prudce vtipny, skvele namluveny. Proste animovana spicka. 2. serie: Snad jeste lepsi, FREE RICK!

Mestečko South Park

Mestečko South Park (1997)

South Park prozil za ty leta uzasnou transformaci z floutkovsky sprosteho ale stale vtipneho serialu k stale prisprostle ale brutalne trefne satire, ktera zaroven neztratila specificky smysl pro humor. Co se deje ale v 19. rade je neskutecne. Spolecenska satira postoupila na dalsi level a do hoven, ke kterym se ostatni boji byt jen cuchnout, South Park skace obema rovnyma nohama. Jen prikyvuji, tleskam a horce se smeji.

Daredevil

Daredevil (2015)

1. Serie: Stylova a atmosfericka pecka, ktere se povedlo zachytit duch a ton Millerovych nejlepsich sesitu. Svou nepokrytou nasilnosti a temnotou jde temer o protipol MCU ale zaroven ho skvele doplnuje. Dostali jsme skvele dialogy, jednoho z nejlepsich komiksovych zaporaku, rozumne davkovane a vyborne akcni sceny, moralni dilemata, komplikovane vztahy i poctivou filmarinu. Jen houst! 2. Serie: Vysokou uroven se podarilo udrzet a i druha serie je naprosto spickova. Tentokrat je dej mnohem zahustenejsi, dostali jsme vice charakteru a vice separatnich linek (ktere se ale stejne nakonec zamotaji v jednu) a co se tyce temat se tvurci po skvele prvni serii neopakuji. Akce je stale uzasna, je ji opravdu dostatek a je skvele davkovana v kratsich i delsich segmentech. Serial ale stejne tahnou postavy. Rozpad pratelstvi nas jako divaky boli mnohem vic nez koleno do obliceje. Vsichni jsou vyborne napsani, motivace funguji a temer nikdo zde neni cernobily. Az na Hand samozrejme. Strasne me prekvapila postava Punishera. Z predem znameho charakteru udelali scenariste mnohovrstevnateho antihrdinu, kteremu se proste muselo fandit vic nez Mattovi. Cela tato serie byla, kdyz to vezmu kolem a kolem, jeho origin. Takze se moc tesim na jeho vlastni serial. Marvel tedy nejen, ze dominuje svym propojenym vesmirem kinum, ale ted i na male obrazovce nema konkurenci.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Po pate serii: Jde stale o spicku serialove produkce se zajimavymi a necernobilymi postavami, u kterych nevime, jestli jim fandit nebo prat nejhorsi, s neokoukanym dejem pro fantasy netypickym, protoze se klade velky duraz na politiku a zakulisni pikle, a hlavne s temnou a uveritelnou stredovekou atmosferou. Explicitni syrovost a nahota jsou jen uz tresnicka na dortu, ktera pomyslne dava facku hollywoodske filmove produkci. Po seste serii: Zatim nejlepsi serie jen potvrzuje, kdo patri na pomyslny truh serialove produkce. Kazdy jede dil ja parada a graduje to do neskutecneho finale.