Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller

Obsahy (6)

Two Faced

Two Faced (2017)

Jessica (Jacqui Holland) má všetko: je chytrá, krásna a čerstvo zasnúbená s úspešným biznismenom Matthewom (Tim Parrish). K tomu všetkému rada vykopáva zlato, je sociopatka, patologická klamárka a absolútne nezastaviteľná pred ničím, ak to môže ohroziť jej blahobyt a pohodlie. Tieto jej vlastnosti otestuje nepríjemná udalosť, kedy na návštevu neohlásene príde Matthewova matka. Materinský inštinkt zapracuje a nad celými zásnubami vznesie pochybnosti. Ako to často býva, materinský inštinkt neklame a matkine pochybnosti naberú svoje reálne kontúry po tom, čo nájde Jessicu in flagranti s iným mužom. Oslabí to jej zdravie natoľko, že ju zrazí na kolená mŕtvica, z ktorej sa však, nanešťastie pre Jessicu, pomaly zotavuje. Jessica nesmie dopustiť, aby jej malé tajomstvo vyplávalo na povrch...

Call Girl of Cthulhu

Call Girl of Cthulhu (2014)

Začínajúci mladý umelec sa zamiluje do pracovníčky eskortnej služby. Tú si čistou náhodou sám Cthulhu označil ako svoju nevestu, ktorá mu má počať dieťa, a spoločne s ním sa vydať na cestu zničenia všetkého ľudského na zemi. Zamilovaný muž to však nemieni nechať len tak a pokúsi sa zachrániť pozostatky vlastnej romanticko-erotickej fantázie a, len na okraj, aj existenciu ľudstva.

The Crucifixion

The Crucifixion (2017)

Potom, čo je schopný kňaz odsúdený na pobyt za mrežami kvôli údajnému zabitiu mníšky počas exorcizmu, investigatívny novinár je odhodlaný dopátrať sa v tomto prípade k zjavne utajovanej celej pravde. Mohlo sa skutočne stať, že kazateľ zavraždil mentálne chorú ženu, alebo v skutočnosti prehral boj s démonickými silami?

Grace

Grace (2014)

Jedinečný príbeh posadnutosti, vyrozprávaný z pohľadu prvej osoby.
Grace (Alexia Fast) je mladé katolícke dievča, ktoré vstupuje do vysokoškolského života a sťahuje sa na internát. Hoci nikdy neokúsila neresti ako alkohol, drogy, či sex, čoskoro sa nad ňou začne vznášať temnota, ktorá ju napriek jej nevinnosti hodí do rúk démonických síl. Diablova moc z nej povestnú čistotu strhne...

Dobré manželství

Dobré manželství (2014)

Film je založený na krátkej rovnomennej poviedke Stephena Kinga vydanej v rámci zbierky štyroch noviel nesúcej názov "Bezhviezdna tma (Full Dark, Zero Stars)". Hlavnou hrdinkou príbehu je Darcy Anderson (Joan Allen), ktorá žije v spokojnom manželstve vyše dvadsať rokov. To sa však zmení potom, čo doslova zakopne o krabicu ležiacu pod pracovným stolom v ich garáži. Tento okamih odhalí hrozivé tajomstvo, ktoré jej manžel skrýval.

Svatební cesta

Svatební cesta (2014)

Bea (Rose Leslie) a Paul (Harry Treadaway) sú novomanželský pár s plánom stráviť svoje medové týždne na príjemnej rodinnej chalúpke mimo mesta. Počas romantického pobytu sa Paul dozvedá čoraz viac o minulosti novomanželky a jej rodiny, ktorej si predtým nebol vedomý. Už aj týmto okorenené medové týždne ozvláštni udalosť, pri ktorej sa Bea stratí. Paul ju nájde dezorientovanú a nahú v lese. Ako a prečo sa tam ocitla, zostáva záhadou rovnako ako čoraz zvláštnejšie správanie Paulovej životnej lásky.

Reklama