Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (35)

plagát

Yellowstone - Rozbřesk (2018) (epizóda) 

Mne to prišlo pozerské málo prirodzené, snáď sa to rozbehne. Zatiaľ iba také wannabe Fargo bez humoru, vrahovia mesiaca kvetov a Succession z wishu...

plagát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Fuha, prisahám, že som sa nezasmiala ani jediný raz. Dokonca mi ani nepohlo kútikmi. Kameňáky sú popri tomto priam oscarové. Tak umelý a neprirodzený film, že ešte aj dobrí herci tu hrajú zle. Reklama na prací prášok má väčšiu výpovednú a umeleckú hodnotu ako toto... Hrozná strata času, cca od tretiny som to začala pretáčať, aby som nehodnotila niečo, čo som nevidela. Inak by som to rovno vypla a nikdy sa k tomu nevrátila.... Pritom som sa tešila na spracovanie tak vďačnej témy ako je korporátny život, ktorý by mohol inšpirovať skečmi na 9 sérií seriálu....

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Videné na IMAX plátne - doslovný veľkofilm. Akčné scény boli epické a skvelé. Všetok obraz a zvuk úžasný. Tie takmer 3 hodiny ubehli prekvapivo fajn. No keby bol zážitok obraný o dobrý zvuk a obraz, už to zrazu nie je také super. Páčila sa mi politická rovina, ktorú som brala ako metaforu toho, ako to funguje vo svete dnes, a že sa vlastne nikdy nič nezmení.. No viem, že si to už nikdy nepozriem znovu, iba, že by to opäť bolo v IMAX. Emočne ma to totiž vôbec toľko nevzalo, ako by som chcela. Btw, celý film som čakala či sa tam objaví scéna ako z tých červov "vystupujú" a bohužiaľ som sa nedočkala :D knihu som nečítala, tak neviem či to tam je.....ale veľmi by ma to zaujímalo.

plagát

Bob Marley: One Love (2024) 

Keby povedali Rosamunde Pilcherovej, aby natocila film o Bobovi Marleym, nevyzeralo by to inak. Všetko bolo vizuálne také pekné, čisté, uhladené, chýba tomu tá autentická špina, ešte aj hlavnú postavu obsadili ,,pekným hercom", ktorý s Bobom nemal absolútne nič spoločné, okrem fejkovo vyzerajúcich dredov. Bez charizmy, bez toho správneho vyžarovania. Veľmi nudné klišé, neprirodzené rozhovory, dej ma nebavil, vnímala som to skôr ako dlhý videoklip, ktorý sa vyhýbal hocičomu kontroverznému, alebo zaujímavému. Úplne zbytočný film. Akýkoľvek dokument o ňom by bol stokrát lepšou voľbou. Tuto to vyzerá, akoby sa len hrali na niečo, o čom nič nevedia ,,Dáme každému do ruky jointa a minimálne 5x za minútu povieme slovo rasta a bude to super."

plagát

Tři kamarádi a Jerry (1999) (seriál) 

Asi som kedysi pozerala iný seriál. Po rokoch sa to ukazuje ako strašná blbosť. Oproti Triede číslo 402, ktorá je stále rovnako dobrá a vtipná ako v detstve. Toto je hrozné, skratkovité, bez point a nezaujímavé.... aj napriek tomu, že si jednotlivé hlášky a diely pamätám dodnes.. plus pre mňa veľmi nesympatická animácia.

plagát

Temný prípad - Part 1 (2024) (epizóda) 

Videla som zatiaľ prvé 3 diely, ale jediné, čo je na tejto sérii na pochvalu je krásne prostredie. Príde mi to strašne pózerské, Jodie Foster jej veľmi čudnú vulgárnu, nesympatickú postavu vôbec neverím. A už vôbec mi nedáva zmysel, prečo by sa s ňou mala chcieť vyspať polka mesta - nie je to žiadny spojler... Je to extrémne chaotické, niekedy mám pocit, že pozerám Da Vinciho kód, alebo iného Dana Browna. Nie je tam nič originálne, samé klišé, vykradnuté z iných podobných seriálov, ale prehnane preplácané klišé. Akoby sa nasilu snažili šokovať, alebo upútať pozornosť, vôbec to nefunguje. Hudba mi tam strašne vadí, sú to síce samo o sebe skvelé veci, ale tak nejak na seba strhávajú moc veľa pozornosti, že viac ma zaujíma samotná hudba a obraz ako dej, asi by to bol lepší videoklip ako seriál😅. Jediná okej mi tam príde teta Petunia... Menej je viac, v tomto seriály vo všetkom.. Update: videla som 4.diel a hneď po ňom som si pozrela 1.diel minisérie Night of (obrovský rozdiel) a pritom Night of je natočený veľmi jednoducho, na nič sa nehrá a je to zaujímavé už od 1.dielu...

plagát

Hříšnice - Cora (2017) (séria) 

Absolútna topka! Po prvom diely som nečakala, že to bude až tak dobré. Nestratilo by sa to ani ako séria pre True Detective. Nemám čo vytknúť, skvelo natočené, výborné napätie aj atmosféra, skvelé rozuzlenie, fajn casting, kamera aj tá pesnička :D už ju mám na spotify.

plagát

Ještěr (2023) 

Iba by som chcela konštatovať, že v budúcnosti bude hrať Justin Timberlake výborných záporákov.  + v tomto filme mi so svojím ublíženým pohľadom veľmi pripomínal Igora Matoviča.

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Tento film som si musela pozriet na 3x. Hrozne CGI, absurdny pribeh aj zapletka, strasna nuda. Bola tam jedina v pohode pasaz (kde vyzeralo, ze sa to ku koncu zacina rozbiehat) a Mads Mikkelsen. Ziadna originalita, ziadny humor... Akcia predvidatelna, pre mna strata casu :(

plagát

Hotel Transylvánia 2 (2015) 

Veľmi sa mi to páčilo, nakoľko som si do niektorých postáv naprojektovala členov vlastnej rodiny :D Mne to dokonca prišlo aj vtipné, aj keď to nebol zrovna sofistikovaný humor. 4* - neobjektívne a bez výčitiek :) Perfektný film pre deti, ktoré bojujú so svojimi rodičmi, ktorí odmietajú prijať, že doba sa zmenila a nemajú vo všetkom patent na pravdu + prijatie/neprijatie inakosti (vložte si tam akúkoľvek diskriminovanú skupinu ľudí v súčasnosti) + Neopodstatnený strach z niekoho, kto nie je ako vy a neznášanie iných iba zo zvyku(histórie), navyše, že tu sú tí iní ľudia a tí normálni sú monštrá) - pekné :) A to som jednotku nevidela..