Reklama

Reklama

Tři kamarádi a Jerry

(seriál)
  • Švédsko 3 Friends & Jerry
Animovaný / Rodinný
Švédsko / Veľká Británia, 1999, 39x30 min

Obsahy(1)

Jerry se snaží dostat do party mezi tři kamarády (Franka, Thomase a Erika) tím, že vždy vymyslí nějaký brilantní nápad, který je nakonec dostane všechny do maléru a tím klesne jejich důstojnost před třemi slečnami (Linda, Mimmi, Tess). Frank vždy zuří, protože miluje Lindu. (MsWampir)

Recenzie (55)

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Další z rady situačných animákov niekdajšej detskej TV stanice Fox Kids,nekompromisne pôsobiacich na uchechtanú bránicu.Animácia je opäť až smiešne jednoduchá,avšak zábava v podobe vtipných dialogov a slovných naťahovačiek takmer zaručená.Kreslené postavičky sú originálne,vtipné a výborne sa navzájom doplňajú.Hlášky z úst animovaných detičiek sú niekedy vážne dosť zverina,aj ked seriál sa striktne drží bokom od silných vulgarizmov a len občas si mierne rypne do sveta dospelých.Ten predstavuje zopár dosť bizardných postavičiek vrátane farára-pošuka,bláznivého bezdomovca Oscara,učiteľky mužatky a telocvikára s mierne hitlerovskými maniermi.Jednoducho nenáročná zábava,pri ktorej sa dá skvele uvoľniť.ak práve človek nemá nič lepšie na robote.Výborný český dabing,ako to uz býva zvykom. ()

bibbi 

všetky recenzie používateľa

S tímhle seriálem to je jak s bullteriérem. Grafika je tak ošklivá až je krásná a k ději a příhodám tří kamarádů a Jerryho se hodí dokonale. Co se týká českého dabingu, Trávníček by za něj měl dostat nějakou cenu, bez něj by to stálo za starou belu. A mezi tím, co se jetix měnil na tu úchylárnu, které se říká Disney channel, byl tenhle seriál v tu dobu jediný, na který se dalo dívat a bavit se u něj a nepřipadat si jak úplný dement. ()

Reklama

Untentrauer 

všetky recenzie používateľa

WoW, zejména s trávníčkovým dabingem :-) Seriál s velmi krátkými, vtipnými díly. Je to zvláštní, ale i přes to, jak jsou některé díly krátké mi přijdou velmi komplexní a obsáhlé. Ve zkratce je to o třech kamarádech, ke kterým se vždy přidá Jerry a všechno "vylepší". Na seriál se koukám dodnes a vůbec bych neřekl, že je to pouze pro děti. Tohle se povedlo! ()

kachie 

všetky recenzie používateľa

Asi som kedysi pozerala iný seriál. Po rokoch sa to ukazuje ako strašná blbosť. Oproti Triede číslo 402, ktorá je stále rovnako dobrá a vtipná ako v detstve. Toto je hrozné, skratkovité, bez point a nezaujímavé.... aj napriek tomu, že si jednotlivé hlášky a diely pamätám dodnes.. plus pre mňa veľmi nesympatická animácia. ()

MarekT 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně jeden z těch koukatelnějších seriálů, co kdy běžely na programu Fox Kids. Ústřední kvarteto bylo sice povedené, ale slabost jsem měl spíše pro tělocvikáře. I tady mě trochu mrzí, že s novým jménem Jetix tyto příjemné oddechovky vymizely, i když zrovna tento seriál je jakýmsi "posledním mohykánem", ještě občas běží (žel, jen v ranních hodinách). ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (7)

  • Magnus Carlsson nakreslil hlavných hrdinov prvýkrát už v roku 1993 a predstavil ich televízií v krátkometrážnom animáku, v ktorom sa chlapci dostali do problémov s alkoholom. Námet neprešiel, preto musel poupraviť koncept show, aby bol viac "family friendly." (matthew.17)
  • Při zahraničním vysílání na stanici Nickelodeon se seriál nevyhnul cenzuře. Epizoda Móda byla odvysílána bez chvíle, kdy Frank odhrne závěs šatny a za ním se lekne polonahá zákaznice. Při vysílání v Česku na kanále Jetix nebyla scéna vynechána. (Vitox)

Reklama

Reklama