Reklama

Reklama

Tři kamarádi a Jerry

(seriál)
  • Švédsko 3 Friends & Jerry
Animovaný / Rodinný
Švédsko / Veľká Británia, 1999, 39x30 min

Obsahy(1)

Jerry se snaží dostat do party mezi tři kamarády (Franka, Thomase a Erika) tím, že vždy vymyslí nějaký brilantní nápad, který je nakonec dostane všechny do maléru a tím klesne jejich důstojnost před třemi slečnami (Linda, Mimmi, Tess). Frank vždy zuří, protože miluje Lindu. (MsWampir)

Recenzie (55)

kukkik 

všetky recenzie používateľa

Mimo toho, že šlo o nejoblíbenější pořad mého dětství jde také o nepřebernou studnici epických hlášek, pořad neskutečně našponovaný na hraně dětského pořadu a něčeho ve stylu South Parku, dětský pořad s jedním z nejlepších dabingů a nakonec ale ne naposledy, moji velkou srdcovku. 5/5 Jerry: "Franku, jdi tam místo mě. Máš přeci narozeniny." Vypravěč: "Pěkný okamžik mezi dvěma kamarády." Thomas: "To je blbec.." ()

bax 

všetky recenzie používateľa

Animácia o ničom (ale to má aj Mestečko South Park napríklad) a je to naivné. Čo sa týka českej verzie pridružuje sa k tomu ešte nie moc podarený dabing. Ale z detského pohľadu je to super. Kopa zábavy a človek sa počas žiadneho dielu nenudí. Keď sa navyše pozriem na súčasnú programovú štruktúru Jetixu, tak je toto jedna z najlepších vecí čo tam môžete vidieť. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál som napriek jeho mnohým grafickým alebo iným dejovým nedostatkom miloval. Nezabudnem na Franka, ktorý nosil tričká s jednotkou, ktorý sa chcel páčiť namyslenému dievčatku Linde. Boli to partičky ako z tých trápnych teenagerských filmov, ktoré tak Američania radi robia, ale predsa to bolo iné, bolo to švédske, bolo to detské a rád som to sledoval v televízii. ()

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Tři kamarády a Jerryho jsem sledoval jako malý na Fox Kids a můžu říct že mě to hodně bavilo, ale když se kouknu dnes už to zase taková hitovka není. Např. Třída číslo 402 se mi líbí i dnes. Ale je to roztomilý seriál, který by měli v televizi vysílat i dnes místo nějakých kouzelníků, kteří se baví o panictví. ()

zdenotvor 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mojich obľúbených animovaných seriálov ktoré som pravidelne sledoval na fox kids a rád si ho pozriem aj v súčasnosti. Frank ma dokázal vždy pobaviť svojimi nerváckymi vlastnosťami,jeho modrým tričkom ktoré mal vždy na sebe a plešatou hlavou. A Jerry svojimi hlúpimi nápadmi ktoré vždy dopadli fiaskom. Dal by som aj 5* z nostalgie ale nebolo by to objektívne takže ostanem pri štyroch ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (7)

  • Magnus Carlsson nakreslil hlavných hrdinov prvýkrát už v roku 1993 a predstavil ich televízií v krátkometrážnom animáku, v ktorom sa chlapci dostali do problémov s alkoholom. Námet neprešiel, preto musel poupraviť koncept show, aby bol viac "family friendly." (matthew.17)
  • Seriál byl ze začátku kritizován za sexuální motivy nahých dětí či pokusy padělání bankovek. Ohlasy však brzy utichly. (stenrik)
  • Při zahraničním vysílání na stanici Nickelodeon se seriál nevyhnul cenzuře. Epizoda Móda byla odvysílána bez chvíle, kdy Frank odhrne závěs šatny a za ním se lekne polonahá zákaznice. Při vysílání v Česku na kanále Jetix nebyla scéna vynechána. (Vitox)

Reklama

Reklama