Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor

Recenzie (22)

plagát

Z lásky k tebe (2012) (TV film) 

Napad bol dobry, ale tie herecke vykony.... ach ja tymto nemeckym hercom asi nikdy nepridem na chut :-)

plagát

Haló, haló! (1982) (seriál) 

Nudaaa... mozno preto ze nechapem humoru z 82teho roku, kazdemu podla chuti ale urcite by som to dobrovolne z dlhej chvili nepozerala.

plagát

Panelák (2008) (seriál) 

Dakedy som mala panelak rada a pozeravala som ho. Ale uz opakovany vtip nie je vtip a myslim si ze uz panelaku stacilo tak ako tych trapnych zapletiek. 1* za Masláka ;-)

plagát

Garfield 3D (2009) odpad!

Prave to pozeram... ale nema zmysel mrhat cas,takze idem racej na pivo. P. S. ten maly tučny ujo ,,kral,, alebo neviem co to je ani ma to nezaujima, mi nahana strach... takze vyjadrim sa NEPOZERAJTE TENTO FILM JE TO ODPAD !

plagát

Bobule (2008) 

Darmo, češi mali vždy dobré filmy a Bobule to len potvrdzujú, super film ! ...."jedno je pro tebe abys byla povolnejší a dve pro mne na guráž ;) "

plagát

Vojak (2006) 

Všetci odzačiatku vedeli o čo tam pojde, že John dá všetkym cez hubu a bude ako Chuck Norris. Všetko dobre skončí- typický americký akčný film, v ktorom ide o NIČ. Úplný prepadák absolútne nezaujímavý. 1* len zato, že robí wrestling a dobre sa nanho pozerá, inak ako herec nič moc.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Príbeh dvoch rozdielnych ľudí, pováh, farby pleti, veľký vekový a majetkový rozdiel. Už len to že je to nakrútené podľa skutočného príbehu je dojemné. Hercov som si hned zamilovala. Sranda, ako v živote natrafíte na niekoho tak odlišného a pritom tak rovnakého ako ste vy sami.

plagát

Kutyil s.r.o. (2008) (seriál) 

Dakedy v minulosti mal Andy Kraus dobré nápady na sitkomy a zábavné programy. Avšam ako sa oddelil od Marcina to ide dole vodou. Kutil s.r.o. - nič zaujímavé, aj keď musím uznať niekedy sa zasmejem, ale niekedy sa mi chce plakať nad trápnym maďarským humorom.

plagát

Traja cudzinci (2008) odpad!

Pripadá mi to ako nápad pri rannom čistení zubov - natočme "horor", kde budú ludia s maskami strašiť mladý pár. Totálne predvídavý dej, nič nové, nič zaujímavé, strata času. Jediné čo na tomto filme bolo celkom fajn je Liv. Ale to nestačí.

plagát

Macík (2012) 

Typický americký film so šťastným koncom. Ale má niečo do seba, super herci- Mila neodolatelná, Mark ešte viac, dobrý nápad, ale film tak na 2 - 3 pozretia.