Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (50)

Ženatý so záväzkami

Ženatý so záväzkami (1987) (seriál)

V roku 1991 počas natáčania otehotnela predstaviteľka Peggy - Katey Sagal. Jej tehotenstvo bolo pripísané aj do scenára. Sagalová musela podstúpiť urgentný cisársky rez v siedmom mesiaci tehotenstva, ktorý sa skončil narodeným mŕtvej dcéry. Napriek tomu, že jej tehotenstvo bolo zainteresované do scenáru, sa epizóda s názvom Al Bundy Shoe Dick, kde bola Sagalová tehotná, sa zmenila, že išlo len o obyčajný sen, v ktorom Sagalová otehotnela. Ďalšie dve tehotenstvá Sagalovej v roku 1994 a 1996 v sitkome neboli zverejnené, a preto postava Peggy cestovala po svete aby znovu zjednotila svojich rodičov. A ak sa v seriály postava objavila, bol len záber od pásu vyššie (napríklad cestovanie v taxíku).

Prozacový národ

Prozacový národ (2001)

V tomto filme môžeme vidieť prvú nahú scénu herečky Christiny Ricci, ktorá si želala, aby počas ich natáčania bola vrátane potrebného štábu prítomná len jej herecká kolegyňa Michelle Williams.

Lizzie

Lizzie (2018)

Kristen Stewart si krátko pred začatím natáčania zafarbila vlasy do svojej typickej farby - tmavohnedej.

Lizzie

Lizzie (2018)

Chloë Sevigny sa narodila v štáte Massachusetts rovnako ako jej postava Lizzie Borden.

Lizzie

Lizzie (2018)

Lizzie Borden mala v čase vraždy svojich rodičov 32 rokov. Jej herecká predstaviteľka Chloë Sevigny mala v období natáčania 42 rokov.

Lizzie

Lizzie (2018)

Film sa natáčal 23 dní v priebehu novembra a decembra 2016. Natáčalo sa v americkom štáte Georgia.

Zásah do vzťahu

Zásah do vzťahu (2016)

Cobie Smulders (Ruby) si zlomil nohu deň pred začiatkom natáčania pri hraní sa s deťmi. Jeho zlomenina vo filme je tak skutočná.

Diabolská hra

Diabolská hra (1999)

Pôvodne mala mať Rose McGowan na plese jemne rozpustené vlasy s copom na druhej strane. Keď však urobili herečke Rebecce Gayheart vlasy aj s kvetmi, Rose šla hneď za stylistkami a rýchlo vyžadovala, nech má lepší účes ako jej kolegyňa Rebecca.

Reklama