Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (22)

plagát

Den po konci světa (2014) 

Aj napriek nízkym hodnoteniam si myslím, že tento film má čo povedať a chviľu budete možno o tom premýšľať. V každom prípade málo presvedčivé výkony...

plagát

Hodiny (2002) 

Pre mňa nuda a dráma nemôže byť nudná - len samé keci.

plagát

Pád do tmy 2 (2009) 

Juno Juno Juno, ty si hrdinka, a tak nedocenená a opovrhnutá, odvážna bojovníčka. Kde sa to v tebe vzalo. Oceňujem možnosť, ktorú divák dostal na to , aby prenikol trochu hlbšie k emóciam filmových postáv a dokázal sa viac zblížiť s prežívaním události. Oceňujem aj to, že druhý diel je aspoň tak dobrý ako ten prvý, čo nebýva bežnou záležitosťou. Ešte by to chcelo nejaký ten zvrat navyše a lepšie oboznámenie sa aj s ďalšími postavami, ktorých utrpenie vo filmovom podaní zdieľame.

plagát

Ve Stínu (2010) (amatérsky film) 

To je čo za komentár? :D

plagát

Dying Breed (2008) 

Moja srdcovka – príroda, banda zdivočených sedliakov a skupina ľudí (tento krát málo životaschopná) na výlete či na ceste za dobrodružstvom. Čo mi ale chýba, je krása prírody, ktorá sa dala ponúknuť popri všetkej tej krvi chtivej no málo brutálnej smotánke v akomsi kontraste. Klasický príbeh, ktorý mňa dokáže pobaviť, aj keď sa dal ešte viac využiť potenciál filmu. Kto ma rád filmy ako WRONG TURN, IZOLACE, WOLF CREEK, TEMNÉ LESY, EDEN LAKE, mal by si pozrieť aj DYING BREED.

plagát

Pach krvi (2003) 

Tu len kvôli mojej topke chcem vyzdvihnúť všetky pokračovania tohto filmu. Film nestráca na kvalite.

plagát

Neviditeľné zlo (2006) odpad!

Tak skupina mladých delikventov? Pošahané kundičky, ktoré by som rad radom na tom šukacom výlete prcal do análu a ich matky by im pri tom len ticho závideli. Ohromný to prečin - neoprávnený predaj. A ty vychcanci by mi pri tom všetkom mohli tak akurát lízať gule. Naivný kvázi horor, ktorý som kedysi videl až do konca. No teraz pri mojej náročnosti by tomu nepomohla ani tvrdá pornoscénka. Je to odpad hororovej scény.

plagát

Hnev duší (2004) 

Zaujímavý hororový príbeh z môjho pohľadu. Nejedná sa o otrepaný strašidelný dom, ale celé je to vsadené do zaujímavejšej situácie. Už od začiatku to má dobrý rozbeh plný krvi a násilia, čo ale bohužiaľ dlho nevydrží a prejde do klasických ľakačiek, ktoré sú zaujímavé tak do polovice filmu a potom si už človek na ne zvykne. Rozhodoval som sa medzi 3 a 4*, no nakoniec vyhral žáner a príjemné hororové odreagovanie.

plagát

Tranz (2013) odpad!

Primitívna sexistická stupidita o psychologičke, ktorá sa púšťa do vecí, do ktorých by sa v skutočnosti žiadna bifľa tohto typu nepustila a chlapovi, ktorý ukradne obraz ľuďom, ktorým dlhuje peniaze a ešte sa im aj posmieva. A oni mu za odmenu platia diplomovanú kurvu. Blbosť na blbosť. Ak mi niečo ušlo tak sorry, lebo som to ani nedopozeral. Tieto vaše hodnotenia sú zavádzajúce.