Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Obľúbené filmy (10)

Nepřítomnost

Nepřítomnost (2011)

V prvej chvíli som si myslel, že toto pozerať nebudem - pomalý rozbeh, nuda, ale čosi mi hovorilo, že to môže stáť za to počkať a stalo sa. Pochmúrna a nenútená atmosféra, ktorá mnohým hororom zúfalo snažiacim sa vystrašiť chýba, vťahuje diváka s pribúdajúcimi otázkami typu o ču tu vlastne ide. Kritici odpoveď nenašli a v zúfalstve film odmietli.

Diabol v tele

Diabol v tele (2012)

Napriek všetkej kritike si myslím, že sa jedná o úspešnú snahu podať reálne tragický príbeh posadnutosti, ktorého tragickosť je dotiahnutá do úplného konca. Taká sa aj ukáže snaha o poznanie a hlboký charakter zainteresovaných ako sebazničujúci faktor. Výborné spracovanie, napätie a zvraty , neucelený dej - myslím, že zámer sa vydaril.

Útek do divočiny

Útek do divočiny (2007)

Na tomto filme ma najviac zaujal filozofický postoj, ktorý prechádza vlastne od nevinnej rebélie, anarchizmu a apatie k jednoduchej radosti z každodenných maličkosti, až napokon vyústi do existencialistickej problematiky. Navyše sa jedná o skutočný príbeh a kladiem si otázku čo by bolo, keby sa neskončil predčasne.

25. hodina

25. hodina (2002)

Myslím si, že táto snímka celkom dobre zachytáva ,,posledné" hodiny na slobode, aj keď miestami pôsobí trochu nedôveryhodne. Povedal by som, že v tomto prípade by mohlo platiť, že menej je viac. Celkový dojem je ale vysoko pozitívny, pretože vydarených okamihov je podstatne viac a nakoniec aj samotný záver mi príde dosť inšpirujúci :).

Střepina

Střepina (2006)

Veľmi pozitívne pôsobiaca a reálne zobrazená atmosféra z prostredia gangu doplnená vtipnými situáciami a zaujímavým prístupom k životu a práci policajta, ktorý podľa môjho názoru vôbec nie je skorumpovaný, akurát že má svojský názor na boj s kriminalitou.

Pach krvi

Pach krvi (2003)

Tu len kvôli mojej topke chcem vyzdvihnúť všetky pokračovania tohto filmu. Film nestráca na kvalite.

Ovládací panel