Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (9)

The Chosen

The Chosen (2017) (seriál)

Seriál o živote Ježiša, prerozprávaný z pohľadu ľudí, ktorí ho stretli – charizmatického mladého rybára topiaceho sa v dlhoch, ženy sužovanej skutočnými démonmi, mladého vyberača daní nenávideného okolím a náboženského vodcu, ktorého trápia pochybnosti o tradíciách vlastnej viery.

Nepříteli nablízku

Nepříteli nablízku (2016) (seriál)

Britský spravodajský dôstojník Callum Ferguson (Jim Sturgess) stojí pred svojou poslednou úlohou. Musí sa postarať o to, aby zajatý nemecký vedec Dieter (August Diehl) pomohol britskému letectvu s vývojom prúdových motorov. Jeho neortodoxné metódy presviedčania však situáciu poriadne skomplikujú.

Arata Kangatari

Arata Kangatari (2013) (seriál)

Z rodiny Hime je každých tridsať rokov vybratá nová princezná, aby slúžila Hayagami. Čas voľby opäť nadišiel, ale záznamy uvádzajú, že sa počas posledných rokov nenarodilo žiadne dievča. Okrem jedného - pätnásťročnej Arata. Jediným problémom je, že Arata je v skutočnosti chlapec.

RDG: Red Data Girl

RDG: Red Data Girl (2013) (seriál)

Moderné fantasy založené na japonských šintoistických legendách. Suzuhara Izumiko je 15-ročné dievča, ktoré vyrastalo vo svätyni hlboko v horách. Je tichá a hanblivá a nechtiac ničí všetku novodobú techniku, ktorej sa dotkne.
Keď začne rozmýšľať nad tým, že odíde z hôr a presťahuje sa do mesta, jej ochranca Sagara Yukimasa jej odporučí, aby nastúpila na strednú školu v Tokiu. Zároveň prinúti svojho syna Miyukiho, aby Izumiko slúžil. Miyuki a Izumiko sa vôbec nemajú v láske, no ich vzťah sa začne meniť po desivom zážitku zo školského výletu. Izumiko sa dozvie, že je posledným človekom vhodným pre bohyňu Himegami, a Miyuki zistí, že jeho úlohou je Izumiko chrániť.

Tamako Market

Tamako Market (2013) (seriál)

Tamako vie o mochi, tradičnom japonskom jedle, úplne všetko. Ak práve nie je v škole, dokonca vymýšľa nové chute a druhy pre Tama-ya, jej rodinný mochi obchod. Škola a dospievanie sú na druhej strane veci, na ktoré sa ešte stále snaží nájsť ten správny recept. S pomocou jej najlepších kamarátok Kanna a Midori, dievčat, ktorých rodičia majú obchody v tej istej obchodnej štvrti, je však odhodlaná všetko robiť na sto percent. Táto snaha môže byť dosť náročná, hlavne keď prídu na rad emócie a vzťah s jej najlepším kamarátom Mochizom, ktorého rodina vedie konkurenčný mochi obchod. A čo je s tým divným vtákom poletujúcim okolo, ktorý hovorí plynulo japonsky?
Celé je to veľmi záhadné a ohromujúce, ale našťastie má Tamako vždy niečo, na čo sa môže spoľahnúť. Nezáleží na tom, či máte zlý alebo dobrý deň, isté je, že na vás na konci každého dobrodružstva čaká niečo sladké a dobré, kedykoľvek sa vyberiete na prechádzku po Tamako Market!

Hataraku maó-sama!

Hataraku maó-sama! (2013) (seriál)

Démoní kráľ Sadao je len krôčik od dobytia sveta, keď je porazený Hrdinkou Emilia a nútený presunúť sa do iného sveta - novodobého Tokia. Nakoľko jediné, čo démoní kráľ dokáže, je dobývať svet – čo je skutočne nevyhnutná schopnosť v situácii, v ktorej sa ocitol – musí pracovať ako brigádnik v MgRonalde, aby mohol platiť prenájom a ostatné životné náklady.

Kami-sama hadžimemašita - Season 1

Kami-sama hadžimemašita - Season 1 (2012) (séria)

Nanami je obyčajné stredoškolské dievča, no potom, čo jej otec nečakane odíde a nechá jej na krku svoje dlhy, ostáva odrazu bez strechy nad hlavou. V parku stretáva neznámeho muža menom Mikage, ktorý má veľký strach zo psov. Nanami ho "zachráni" od psa, ktorý na neho štekal, a rozpovie mu svoj príbeh. Mikage jej následne dá svoj dom ako vďaku za záchranu a Nanami prijíma ponuku len preto, lebo nemá kam ísť. Podľa mapy, nakreslenej Mikagem, príde až ku starej zanedbanej svätyni. Myslí si, že sa jedná iba o zlý žart, no nakoniec vojde dnu. Tam ju takmer zabije Tomo, líščí démon v ľudskom tele, ktorý si myslel, že sa domov po dvadsiatich rokoch konečne vrátil Mikage. Nanami privítajú dve zvláštne bytosti, Onikiri a Kotetsu, a oznamujú jej, že sa stala novou bohyňou zeme. Tomo odmieta akceptovať Nanami ako bohyňu zeme a svoju paniu, zosmiešňuje ju a nakoniec zo svätyne odíde. Svätyňa bez jeho sily však opäť upadá, a preto sa ho Nanami spolu s Onikirim a Kotetsum vydáva hľadať, aby s ním uzavrela zmluvu a priviedla ho späť.

Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster

Zecuen no Tempest: The Civilization Blaster (2012) (seriál)

Príbeh sa sústredí na dvoch kamarátov, Yoshino Takigawa a Mahira Fuwa. Mahirova rodina bola pred rokom za záhadných okolností zavraždená, no jemu sa podarilo kontaktovať Hakaze Kusaribe, dievča, ktoré je vodkyňou klanu Kusaribe. Jej vlastní ľudia ju nechali na opustenom ostrove, a tak súhlasila s tým, že ak jej Mahira pomôže, ona pomôže s nájdením vinníka, ktorý je zodpovedný za smrť jeho rodiny. Keď Yoshino zistí, čo Mahira plánuje, pridá sa k nemu, aby mu pomohol na ceste v boji proti klanu Kusaribe. Ten totiž chce prebudiť „Strom Zetsuen“, ktorý má silu obrátiť na ruiny celý svet.

Júkan Club

Júkan Club (1991)

Yukan Klub, to sú deti, ktoré riešia záhady vo svojom voľnom čase.
Shochikubai Miroku, syn policajného komisára a cestovateľky, má záľubu v motorkách. Kikumasamune Seishiro je syn bohatého muža, intelektuál, ktorý je dobrý v karate. Bido Granmarie je syn švédskeho veľvyslanca, playboy, ktorý často chodí s viacerými dievčatami naraz. Nedokáže si predstaviť, ako je možné byť verný iba jednému dievčaťu a myslí si, že by to nezvládol. Kenbishi Yuri je dcéra svetoznámeho prezidenta Kenbishi Business, ktorá zo všetkého na svete najviac miluje jedlo. Hakushika Noriko je dcérou známeho japonského maliara. Jej matka pochádza z rodiny, ktorá vykonáva tradičnú čajovú ceremóniu. Nenávidí mužov a dokáže ju rozzúriť už len to, keď sa jej dotknú. Kizakura Karen žije so svojou matkou, bohatou obchodníčkou so šperkami. Sníva o tom, že sa jej s pomocou svojho atraktívneho vzhľadu a štýlu podarí vydať do bohatej rodiny.
Ich všetkých čakajú prípady, ktoré treba rozlúštiť.

Reklama