Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Biografie (3)

Tomer Sisley (herec / režisér / producent)

31.10.2014

Sisley sa narodil v Berlíne, v Nemecku a pochádza zo židovskej rodiny. Keď mal päť rokov, jeho rodičia sa rozišli a o niečo neskôr odišiel s otcom na juh Francúzska. Aj vďaka tomu už v dvanástich rokoch hovoril štyrmi jazykmi (nemecky, hebrejsky, francúzsky a anglicky).Tomer sa stal známy ako stand-up komik a ako prvý Francúz v… (viac)

An Watanabe (herečka)

01.07.2012

An sa narodila 14. apríla 1986 v Tokiu, v Japonsku. Je dcérou známeho japonského herca Kena Watanabeho (Incepcion, Memoirs of a Geisha, The Last Samurai) a podobne ako jej otec, aj ona sa dala na herectvo. Okrem toho sa venuje spevu, no jej hlavnou prácou je modeling. Čo sa týka jej hereckej práce, zahrala si napríklad v… (viac)

Tomohisa Jamašita (herec)

05.05.2012

Yamashita Tomohisa, prezývaný aj Yamapi alebo Tomo-chan, je veľmi známy a obľúbený japonský herec a spevák. Narodil sa 9. apríla 1985 vo Funabashi, v Japonsku. Meria 175 cm, čo je na Japonca úctyhodná výška. Pôvodne sa volal Aoki Tomohisa, no po tom čo otec opustil jeho rodinu, zmenil si meno na Yamashita Tomohisa. Momentálne… (viac)

Reklama