Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný

Relácie (9)

SOS

SOS (2004)

Milujem S.O.S. aj po rokoch! Vrchol zábavy pre mňa v mnohých smeroch! Hudba, vtipy, hlášky, scénky, "Monsterovci", reakcie na súčasné trendy v spoločnosti a médiách, perfektní herci. Pomajbo a jeho nezabudnuteľný sedliak z "Prcavých príležitostí", čašník z "U Slováka", či Karči a Lajči spolu s Danglom, ten bol výborný aj ako moderátor, spevák, rehotal sa svojsky na všetkých hlúpostiach. Polnišová a jej trénerka tela alias Papeky, či iné herecké postavy. Na záver si nechám člena mojej rodiny Petra Sklára alebo inak Petra Perďocha, ktorý hral spolu s Danglom skvele mafiánov, čo bol základ pre neskorší seriál Mafstory, zákazníka "U Slováka", či moderátora spolu s Polnišovou, ktorí "spovedali" politikov. A jeho "Na parádu, na parádu" ako sedliak, ktorý si požičal peniaze a tvrdil, že ide kúpiť chleba a kúpil chľast. :D Tu pre mňa títo herci excelovali, nehovoriac o "Monsterovcoch", za ktorých si veľa urážok vyslúžili Dangl a Polnišová. Polnišová tu bola ešte aj relatívne mladá, takže bola aj dosť pekná podľa mňa. Relácia bola pre mňa krátka a vysielala sa málo dní na môj vkus. Nezabudnuteľné sú pre mňa aj silvestrovské relácie, či 100. relácia alebo posledná relácia a ich krásna pieseň S.O.S., ktorú prespievali parádne! Toto je moja srdcová záležitosť, nehovoriac, že tam exceloval člen mojej rodiny, takže je pre mňa svojím spôsobom osobná! Milujem S.O.S.!

You Can Dance

You Can Dance (2005)

Milujem tanec, je to veľký dar od Boha, ktorý máme. Asi najlepšia súťaž, akú som kedy videl. Tie choreografie, tie pohyby, tá radosť, to umenie, ten cit, skrátka úžasné. Od milovníka tanca, nedostane tento program nič iné, ako päť hviezdičiek, lebo je to kvalita. Pripomenulo mi to všetky moje krásne chvíle s tancom, veľmi ma to inšpirovalo. Súťažné relácie väčšinou svojou komercionalitou bývajú otrasné, toto však bolo iné a zabavilo ma to, necítil som sa trápne a ani to nebolo nevhodné so zlou myšlienkou. Naopak to bolo niečo kreatívne s rôznymi témami a myšlienkami, pri ktorých sa mi radovala duša. Je to akási moderná obdoba kalokagatie, rozvoja ducha a tela. Pohyb tela do rôznych polôh v ktorých vyzerá človek sexi alebo neobyčajne ohybne v rôznych pózach, ktoré svojou rýchlosťou a menením v priestore vďaka rôznym farbám osvetlenia a oblečenia vytvárajú neobyčajné pocity, ktoré s vami na diaľku hýbu. Otázka je len, čo považovať za tanec a podľa mňa je hneď aj odpoveď, že viac pohybov, ktoré nie sú len o chôdzi, behu, či prevaľovaní sa. Kto to zvládne zaujímavejšie a viac nadchne vyhráva. Hudobne to bolo tiež zvládnuté a moderátorsky to bolo tiež prijateľné. Nádherné!

Polopatě

Polopatě (2013)

Som rád, že na webe sa to dá pozrieť, lebo toľko užitočných informácií teda nemá hocijaký program.

Herbár

Herbár (2013)

Tie informácie sú pre mňa veľmi cenné a som rád, že si ich môžem dohladať aj na webe. Moderátorky sú veľmi príjemné.

Separé

Separé (2009)

Zaujímavý program, ktorý môže pomôcť, aby sme sa správali ekologicky, čisto a zdravo k svojmu prostrediu a k sebe. Tá žabka je výborný výchovný prostriedok pre deti. Je tam celkom dobrá poradňa. Je tam veľa rád, nie je to len zhrnutie, ale mohlo by to byť častejšie do mesiaca s podrobnejšími radami. Obsah je určite na naše pomery výborný. Myslím, že čím dlhšie sa to bude vysielať, tým užitočnejšie to bude, tým viac vecí tam odznie. Čím viac to bude spolupracovať s bežnými ľuďmi a organizáciami, tým to bude lepšie. Takýchto programov treba viac, takéto sú skutočne užitočné. Môže vám to pomôcť mnohé veci si objasniť, získať nové poznatky, pomôcť s implementáciou v praxi. Občas to je šokujúce, no je to potrebné. Sami sa zamyslite, či nie ste ľahostajný a čo by ste mohli urobiť, aby ste pomohli životnému prostrediu, ktoré nás ovplyvňuje.

Peklo na talíři

Peklo na talíři (2012)

Nemienim hodnotiť moderátora, ale skôr obsah a ten je varovný a dôležitý pre ľudí. Skôr než niečo dáte do nákupného košíka, či to niekde kúpite, mali by ste vedieť zloženie a ako sa to vyrába. Taktiež čo spôsobujú veci v tom zložení, aké sú naše denné dávky jednotlivých zložiek, či dávky na týždeň alebo mesiac a podľa toho si urobiť jedálny lístok z prírodných vecí. Doplňte to cvičením, či pobytom v zdravom prostredí s čistým zdravým ovzduším. Vyhýbajte sa škodlivým veciam, činnostiam a prostrediu, myslite pozitívne, majte úsmev na tvári, zdravie si možno zachováte. Mám rád náučné a užitočné programy a tento jasne poukazuje na veci, ktoré kupujeme, či iné veci ohľadom jedla. Aj keď by sa niektoré veci v tomto programe mohli zdať prehnané, treba to brať skôr alegoricky a s iróniou. Taktiež by som si toho prial viac a aby to bolo dlhšie a viac do hĺbky, či aby to videlo čo najviac ľudí a pohlo to nákupným rozhodovaním ľudí a následne výrobou jedla vo svete, aby sme sa začali stravovať zdravo.

Gebrian versus

Gebrian versus (2012)

Krátke, takže nečakať široké analýzy s riešeniami, ktoré nastanú, skôr to k nim nabáda a v celku výstižné zhodnotenie mnohých miest, námestí, objektov nielen v Českej republike. Páči sa mi, že sa autor nebál skritizovať napríklad americkú ambasádu na Hviezdoslavovom námestí, či zvýraznenie tých kontrastov v Bratislave. Je poznať, že sa tu vie o čom sa hovorí. Veľmi rozumné diely, napríklad som sa aj vďaka nim dozvedel ako to v súčasnosti funguje na Strahove. Na Slovensku nám chýba podobný program. Chápem kritikov v mnohých technických bodoch čo pripomínajú, že možno v niečom majú pravdu, Gebriana to môže len posunúť, ale aj tak pekný program.

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

John a Jon sú pre mňa proste top topov ohľadom zábavy a šokujúcich skutočností, ktoré prinášajú na programy, ktoré sami často sú podľa mňa spolupáchateľmi tej hrôzy, ktorú mnohokrát prezentujú. Sú pre mňa niečo ako vírusy v samotnom systéme. Sú svojskí, to áno, ale podľa mňa ich štýl aj občas ťažko rozlíšiť. Tu treba povedať, že John si svoju prácu zreteľne robí dobre.

The Daily Show

The Daily Show (1996)

Jon je nekompromisný, je svojský, ale táto jeho komediálna šou patrila rozhodne k tomu, čo v tej televízii podľa mňa pre Američanov stálo za to si občas pozrieť.