Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Dobrodružný

Recenzie (36)

plagát

Lion (2016) 

"Našiel som domov". Film rozpráva neuveriteľný príbeh, ktorý je dokonca skutočný. Prvá polovica odohrávajúca v Indii je napínavá a dynamická, ako sledujeme malého Saroo-ua strateného a snažiaceho sa prežiť nástrahy divokej Indie. Druhá polovica pôsobí skôr psychologicky ako sa už dospelý Saroo snaží spomenúť si odkiaľ pochádza a neskôr aj nájsť svoj skutočný domov. Celé to pôsobí autenticky a to najmä skvelým výberom hercov a veľmi dobrou kamerou. Odporúčam pozrieť každému, kto ma rád dobrodružné filmy s neočakavaným a napínavým dejom.

plagát

Kto prežije - Worlds Apart (2015) (séria) 

Toľko nesympatických hráčov ako v tejto sérií som ešte nevidel..fakt katastrofa. Taktiež nepatrili medzi najchytrejších, no zato asi najnapínavejšia séria, ktorú som zatiaľ videl. Víťaz jednoznačne zaslúžený!!...Teším sa na 31., ktorá podľa obsadenia a lokality vyzerá super.

plagát

Falošní poliši (2014) 

Po dlhšom čase komédia, na ktorej som sa fakt bavil. Týpci si "prácu" fízlov naozaj užívali, tak ako by to lákalo asi nejedného z nás...

plagát

The Lifeguard (2013) 

Zaujímavý "letný" film z reálneho života, ktoré si vždy rád pozriem. Veľmi dobrá hláška z filmu: "keep movin’ or die".

plagát

Běh o život (2013) 

Strašným amatérskym dojmom to na mňa pôsobilo. Kamera, strih a aj celý príbeh bol "lacný".

plagát

Na život a na smrť (2013) 

Nemám slov...BOMBA!!!...Takto si predstavujem vojnový film zo všetkým, čo k nemu patrí..."Vidíš? Bůh na nás dohlíží."..."Jestli na nás takhle dohlíží, nechci ho vidět nasranýho."

plagát

Útek z väzenia (2013) 

Mám rád filmy s prepracovaným dejom a tento k takým rozhodne patrí. Úteky z väzenia navyše patria k mojím obľúbeným témam, takže som si tento kúsok nemohol nechať újsť. Super "old-fashioned" akcia na čele zo Sly-m a Arniem...čo si viac človek môže priať :).

plagát

Kancl (2005) (seriál) 

Myslím, že už len to že som celý seriál pozrel za 3 týždňe hovorí samo za seba. Prirodzené prostredie s dosť nevšednými postavami, na čele s Michaelom Scottom, ktorého stvárnil Steve Carell bravúrne, si ma okamžite získalo. Každá postava ma tak silné charaktérové črty, že ju buď milujete alebo neznášate. Office manager v podaní Carella je neskutočne komický a častokrát vo Vás vyvolá záchvaty smiechu. Jeho pravá ruka Dwight je podivín, no bez neho by Office nebolo tým čim je. Jim a Pam sú úžasná dvojka a to čo dokážu zinscenovať Dwightovi...proste wow :D. Každá postava má niečo do seba a prinesie čosi do príbehu. Jedine Ryan mi tam s tým svojím chovaním nepasoval. Určite sa oplatí pozrieť a to aj vďaka tomu ako je seriál natočený, to z neho totiž robí zaujímavé dielo. Už len dodám, že originál som nevidel a ani neplánujem, pretože mi britský humor nepríde vtipný.

plagát

Putá vojny (2004) 

Juhokórejský Zachráňte vojaka Ryana...super kamera a strih spolu zo silným, prepracovaným príbehom vytvorili vojnový film na štýl Hollywoodu. Jediné čo môžem vytknúť boli slabšie efekty zo stíhačkami, no na takú krátku scénu je to v podstate jedno. Pekný film, ktorý sa rozhodne oplatí pozrieť.

plagát

Veľká americká lúpež (2013) 

Bola to skôr dráma ako akčňák, avšak o akčné scény nie je núdza. 94 minútová stopáž je tak akurát aby ste sa nenudili. The Rock v úlohe policajta/detektíva sa osvedčil a nie je mu čo vytknúť. Rozhodne dobre natočený skutočný príbeh, ktorý neurazí...Možno by to chcelo kus viac Emmy :)