Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (15)

plagát

MASH film (1970) 

Ale dve hviezdicky len preto, za z toho vysiel taky suprový seriál

plagát

Krabat: Čarodejníkov učeň (2008) 

Keď ste fantasy-závislák kludne pozerajte, ale ja ním nie som, tak neviem prečo som film nevypla po 10 minutach ale pozerala až do konca. Všetko pekné, len akosi mi film nebol po chuti. Najskôr som si myslela, že nemecký film, to bude len nejaka somarina, ale nie, pekne to pan reziser natocil a dalo sa to pozerat. Nanestastie som nikde nemohla nazriet do postavy a stotožnit sa s nou.... a vzdy som vedela co bude dalej... takze iba dve hviezdicky

plagát

Alias (2001) (seriál) 

Bejvávalo to 4 hviezdičky, ale tie posledné série sú už ako telenovela, zo super špiónskeho seriálu sa to zmenilo na šedý (pod)priemer. Škoda, lebo Michael Vartan je sympaťák.

plagát

Médium (2005) (seriál) 

Taký príjemný seriál na šlofíka pri telke po hektickom dni. Patricia je sympatická a rodinka ju doplňuje. Proste žiadny vymývák mozgu, len zaujímavo spracovaná detektívka.

plagát

Dexter (2006) (seriál) 

Je to asi ten najdesivejší seriál aký som sa rozhodla sledovat, no nie je nič príjemné prísť domov a vaša obývačka je zabalená v igelite. Baví ma na ňom ako sám si zo seba robí srandu, na jednej strane je M. C Hall veľký sympaťák, no na druhej strane tie vraždy sú odporné, a tie komenty... Ten seriál potvrdzuje že protiklady sa priťahujú a je to super kombinácia.

plagát

Harry Potter a Fénixov rád (2007) 

Efekty sa mi veľmi páčili, aj tá atmoška..ale to je asi tak všetko. Musím však pripustiť, že knižky poznám odpredu - odzadu a mrzí ma že veľa vecí nie je vôbec takých ako v knihe, a ako diváka ma sklamalo najmä to, čo sa možno stáva aj ostatným keď si prečítajú knihu a film sa vôbec nepodobá na to ako si predsatvovali dej v knihe. A možno že bez dabingu by sa mi Harry páčil, ale väčšinu sledovania som si hovorila: áá, ten hral v tom aj v tom, a potom sa ťažko dá ponoriť do deja. Celkovo: pekné scény ale knižka ma vtiahla viacej do deja a pri filme som mala pocit že všetky repliky sú suché konštatovania.

plagát

James Bond: Casino Royale (2006) 

Dala by som aj tú piatu, no lenže keď som film pozerala druhýkrát (na prvýkrát to bolo úchvatné, tak som musela pozrieť ešte raz)som si všimla jednu nemilú vec, že Craig sa tvári skoro stále rovnako. Ale aj tak mám zo všetkých bondoviek túto najradšej, lebo je iná a vôbec nevyzerá ako bondovka s P. Brosnanom a to je super :)