Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (23)

plagát

Zrada (2024) (seriál) 

Priebeh seriálu 100% Záver? Hrôza

plagát

Tri zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Neočakávala som veľa a bola som príjemne prekvapená. Príbeh...prijemné obsadenie..dokonca aj stopáž filmu. Slovenské a dobré.... to sa už dávno nestalo.

plagát

Flash (2023) 

Priznám sa šla som do toho s veľkými obavami prečo je to našimi médiami kritizovaný film a doteraz nechápem PREČO má takú slabú navštevnosť  ..bolo to EPICKE..... už dávno som.nevidela také dobré dielo z produkcie DC .....asi naposledy to bol JLA od zacka snydera ....nenudila som sa ani minútku ...bola som prekvapená, že som nenašla žiadne nudné pasáže.... výkon Ezru v dvojrole nemal obdobu a popravde z celej JLA mi najviac liezol na nervy a tu som ho neskutočne žrala....film som si chcela užiť a vážne som dostala všetko čo požadujem od famózneho filmu: napätie....akciu....dojatie.....smiech....prekvapivé zvraty....nostalgiu...a dokonca aj v závere som vstala zo stoličky (vlastne z kresla) a to doslova !! BEŽTE DO KINA! je to skvelé ;)

plagát

Enola Holmesová 2 (2022) 

Bavilo ma to! Dej, akcia, prekvapenie a príjemné strávený večer.

plagát

Shazam! Hnev bohov (2023) 

Zase sa mi potvrdilo ze DC ma nenutený humor a krásne sada do deja filmu ...ako u väčšiny marveloviek musím sklopiť oči a hanbím sa za nich (napr. strážcovia galaxie). Prichádzala som do kina s pocitom ze to bude priemerný rodinný film .....a ono ma to milo prekvapilo. Veľa - krát som sa z chuti nasmiala ...držalo ma to v napätí ...a nenudila som sa ani minútu. Určite za mňa lepšie ako jednotka ;).Hviezdu strhávam za "dúhu"  A áno počkajte si na podtitulovú scénu. ;)

plagát

Čierny Panter: Navždy Wakanda (2022) 

Wtf? Zdlhavé, bez deja, nudné..! Sklamaná po edgame a infinity, ktore ma pikovalo k sedadlu je toto presny opak...pozerala som v kuse na hodinky kedy sa to skonci.

plagát

Black Adam (2022) 

Milujem komiksové filmy. Pozriem si rada DC aj Marvelovku a nerobím porovnávačky a zhodnotím film ako celok. HEJTERI sú osobne si myslím obrovský fandovia marvelu, ktorí sa snažia udupať akúkoľvek iskierku úspechu DC.  Pred kinom som prečítala veĺa recenzií a vážne som už bola nastavená na to najhoršie a teraz po vzhliadnutí nechápem tie nenávistné a do oči bijúce recenzie ( sr*cka) a pod. Ja som sa bavila....prekvapená z nenúteného humoru...ako tak znala històriou hrdinských postáv...normalnej dávky akcie..zmysluplného nekomplikovaného deja (kedže nám ide o hrdinov a antihrdinu) a tiež pochopenie jeho konania, ktoré sa nám postupne odkrýva.  Apropo pre hlašky tipu vykrádanie marveloviek si prosím naštudujte rok vydania jednotlivých postav a zistíte, že dr Fate tu bol oveĺa skôr ako dr. Strange ako aj predchodca atoma smashera...Atom....a cyclone neovláda počasie ako stormy ale len vietor ....tak, keď už by sme mali byť v tomto ferov, kto koho okráda? Dc má lepšie prepracované  postavy s hĺbšim dejom ale vo svete filmu a presadenia sa je na tom lepšie Marvel. Za mňa 85%.

plagát

Všem klukům: Navždy s láskou (2021) 

Naozaj milo prekvapená spracovaním ....áno je to klišé ale aj to raz od času treba do života aby potešilo dušu Nečakala som veľa a možno práve preto som si to užila.

plagát

Enola Holmesová (2020) 

Som z tohto počinu naozaj prekvapená. Trailer vyzeral byť taký uletený a vyzeralo to na oddychové pozeranie. A tak aj bolo nenudila som sa ani minútu. Dokonca na moje počudovanie sa mi to naozaj páčilo. Nie som kritik ani odborník ale dávam na pocity. Naposledy ma tak milo prekvapil film Veľká ryba, v ktorej vidím menšiu podobnosť. Rozprávanie hlavnej hrdinky s nami sa mi nezdalo rušivé. Skôr ako osvieženie. Herecké výkony sa mi páčili...však práve obsadenie ma k tomu najviac pritiahlo. Odporúčam :).

plagát

Šťastný nový rok (2019) 

milo prekvapená slovenským počinom.... jemne vtipné i s dávkou už bežných vulgarizmov, ktoré vôbec neboli prehnane ako čítam v predchádzajúcich komentároch (za celý film tuším padli tri?)....snímka neurazí príjemne pobaví až budete prekvapený ako to rýchlo utieklo .... na moje prekvapenie Maštalír ma ozaj bavil a to ho veľmi nemusím ..... odporúčam ako oddychovku na Vianoce