Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (45)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Už mi to prišlo také, že čím je tá Kórejka staršia, tým je detinskejšia. Ona rastie, no správanie sa stále na úrovni stredoškolskej prváčky, čo mala len nedávno prvé mesiačiky. Postupne sa to ustáli len na jednej rovine, a to môžem študovať od svojho frajera 5000 km ďaleko a udržať vzťah? A toto sa rieši v podstate hodinu a pol. Pritom odpoveď pre reálny život je jasná – nie, neudržíš si ho a navyše na neho zabudneš. Ale film sa samozrejme vybral tou romantickejšou cestou, od reality odtrhnutou. Pozitívom boli opäť pasáže z moderných hitov, z ktorých najlepší bol Oasis – Don’t look back in anger. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Sladky teen film mohl byt jeste prislazenejsi. Pripadal jsem si, jako kdyz sedim ve vane se sirupem a okusuji cukrovou vatu. Bavil jsem se nad dialogy "Chybelas mi" "takys mi chybel" nebo "koupis darky pro svou lasku a mozna si i das par donutu", pripadne moudro "nejlepsi momenty pro tvou lasku jsou, kdyz se nikdo nediva". Vyborny psycholog Jeronym Klimes rika, ze porno pro zeny jsou zamilovane romanky ruzive sesitky Harlekynky.Zeny proste nejsou na vizual, ale na pismenka.Nedokazu si predstavit, ze by tento film dodival do konce muz, pokud by nesedel se svou snoubenjou v kine.Mezi LZ a Peterem je opravdu ziva energie ,ale vzit si Korejku je dost americky uchylne. A kdyz uz porad sni o svem Stanfordu, je treba si uvedomit, ze americke univerzity jsou velmi drahe a studenti se na radu let zadluzi. Pro me byla desiva implantace americke zdegenerovane kultury do te jihokorejske. Prvky romanticke komedie jsou sestaveny zdarile vcetne chemie mezi obema hrdiny,ale humoru tu moc neni. Jak filmy cilici na teenagery byvaji, je to predvidatelne a zapletka recyklovana. ()

Reklama

jasanka 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemuzu pomoct, ale tohle bylo proste uzasny, v ramci zanru jeden z nejlepsich filmu vubec. Podobnych feel-good filmu moc nenajdete. Je to neskutecne sladke (hudba to jen podtrhuje), neskutecne zamilovane a velice naivni, ale proste to funguje. U trojky dokonce i slzy ukaply, a to se mi vazne nestava. Za me nejlepsi cast. Nutne potrebuju pokracovani, i kdyz nejspis zadne nebude. P. S. Jedine, co me trochu rusilo, bylo nacasovani, protoze kdyz se hrdinove neustale rozhodovali, kam pujdou na vysokou, tak jsem si porad rikala, ze je to jedno, protoze stejne budou sedet doma. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Finále filmovej trilógie od Netflixu - "To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean" je podobne ako druhý film nie úplne najlepšie pokračovanie. Nemôžem povedať, že by film nemal srdce, alebo nejaké dobré momentky. No dokopy neprináša toho moc nového. Tentokrát len láska medzi Peterom a Larou Jean bude skúšaná skutočnosťou, že pôjdu na vysokú školu a najmä každý na inú. A ich plány sa postupne rozsypä ako domček z karát. Prežije to ich vzťah? Čo si myslíte? Film má podľa mňa dobrý soundtrack, postavy sú stále sympatické, je tu niekoľko vtipných momentov a láska medzi Larou a Petrom pôsobí stále veľmi uveriteľne. Plus by som povedal, že záverečná tretina filmu je to, kde sa film skutočne poriadne nadýchne a zabehne zvyšok maratónu s veľkou cťou. A okrem toho s niekoľkými dobrými scénkami, ktoré ma do toho konečne chytili. No problémom sú prvé dve tretiny, ktoré sú len trošku prebiehnaním cez jednotlivé klišé. Nemyslím si, že je to hrozné. Prvé dve tretiny by som ohodnotil ako okey a uzavretie príbehu je to, čo ho robí výnimočným. No nie som si istý, či si budem niekoľko mesiacov neskôr ešte pamätať nejaké väčšie detaily z tohto filmu. V mojich očiach ide o funkčnú romantickú dramédiu. No nemôžem povedať, že vysoko zapamätateľnú. Hodnotenie: B- ()

Klara 

všetky recenzie používateľa

Ale tak proč ne. Klišé samozřejmě bylo, jednička se mi stále líbila ze všech tří dílů nejvíce, ale trojka není vůbec špatná. Možná je to trochu i tím, že druhý díl byl tak špatný, že se mi poté už bude líbit všechno, co je jen o trochu lepší, přiznávám. Ale vlastně fajn, potěšil mě New York a byl to příjemný film na večer. ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)
  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)

Reklama

Reklama